Babám tegnap óta be van rekedve. Ma többet alszik és nyöszörög, nem úgy mint máskor. Van, akinek hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 18:21
1/7 A kérdező kommentje:
annyit hozzáfűznék, hogy tegnapelőtt sírástól rekedt egyet, ezért tegnap nem tulajdonítottam neki nagy gondot. Ma már viszont, hogy álmos, meg vagyok ijedve.
2014. dec. 31. 18:24
2/7 anonim válasza:
A mi fiunk már 4 éves, szóval átestünk pár betegségen, ha nálunk rekedt a kisfiunk, akkor az egy dolog jele volt, mégpedig a vírusos gégegyulladásé. És persze, van olyan, hogy sok sírástól is berekednek, de mivel te írod, hogy álmosabb is, nyöszörög és nyűgösebb, én erre tippelnék, de nyilván ezt orvosnak kell látnia.
3/7 anonim válasza:
na halljátok az én lányom 17 hónapos 1 hónapig rekedt, és most pár napja mondta a doki hogy gége gyulladás :( nekem fullad is mellé... sajnos ez az lesz....
4/7 anonim válasza:
ja és nekem szinte állandóan alszik, nem eszik :( Vidd el mert csak rosszabb lesz.
6/7 anonim válasza:
Az én lányom is másfél éves lehetett, amikor kijött neki, de én gyanítom a védőoltás hozta ki neki...lehet nem lett kellőképpen megvizsgálva oltás előtt... sajnos mi kórházban kötöttünk ki a fulladásos köhögés miatt (ugatva köhögött)... úgy elijesztett a főorvos , hogy ha kicsit később visszük gégemetszést kellett volna csinálni... , hogy miután hazavittük egy hét után, két nap múlva újra köhögni kezdett és azonnal futottunk vissza felé a kórházba... a doki csak mosolygott és az orra alatt megjegyezte, "Ennyire nem kell megijedni..." -hát köszönöm...
7/7 anonim válasza:
Rekedtség + ugatós köhögés + nehezebben és hangosan veszi a levegőt akkor valószínűleg "krupp"(gégegyulladás) lehet. Feltétlen kórházba kell vinni és ott szteroidos kúppal kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!