Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet az oka a többszöri...

Bogica0616 kérdése:

Mi lehet az oka a többszöri sikertelen terhességnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Amit eddig tudok, hogy a pajzsmirigy jó. A méhem rendben, ovulació van. Tavaly 5 hetesen megállt a fejlődés, most nem tudni, hogy mikor mert a méhben nem látható. A tesztek pozitívak, a HCG vervétel eredménye még nem jött meg, és nincs vérzésem. Ez már meddőség vagy csak véletlen? Ti merre indulnátok? Az orvos semmit nem mondott, csak, hogy 3 hét múlva menjek vissza.
2023. márc. 21. 12:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
2vetéles után ragaszkodj a kivizsgáláshoz, lehet véralvadási gond, cukor és még sok minden, de a párodnak sem ártana megnézetni mizu ott is lehet gebasz
2023. márc. 21. 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Párjának nem valószínű hogy baja van, hiszen megfogan a baba. Ha nála lenne gond, akkor eleve nem indulna el semmi sem.
2023. márc. 21. 13:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A korai vetélésnél sok esetben a pasinál van baj, mert hiába fogan meg mivel nem jó a cucc ezért el is megy
2023. márc. 21. 14:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Ragaszkodni fogok a kivizsgálásához. Mert lelkileg kezd megviseli. Inkább ne indulna el semmi. Milyen vizsgálatot kell kérnem? A sima cukor vérből jó. Akkor is érdemes terheléses cukrot nézni, vagy annál is komolyabb kell?
2023. márc. 21. 14:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori pl a Leiden-mutáció (véralvadási zavar), ami korai vetélést okoz. Érthetetlen, miért nem figyelnek erre alapból, mikor egyrészt tényleg gyakori, másrészt baromi veszélyes. Sima vérvétellel utána tudsz járni.
2023. márc. 21. 15:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Sima vérvétel nemrég volt. Mire kérjem, mire figyeljek a véralvadási zavaroknál?
2023. márc. 21. 17:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Konkrétan Leiden szűrést kérj, (véralvadás, V-ös faktor). Nem tudom, közellátásban csinálják-e, én a Medicovernél csináltattam családi hajlam gyanúja miatt (be is igazolódott).
2023. márc. 21. 17:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Csinálják hematológus kérheti, meg endokrinologus talán, de lehet a körzeti is.
2023. márc. 21. 19:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem. Ma voltam a Debreceni Medicovernel terhesség megállapításra, de a méhében nem látott semmit. Hcg vérvételre küldött el, most kaptam meg kicsit sokkolt 33280 a hcgm. Mégsem látott semmit. Csak kontrollra hívott vissza 3 hét múlva rá. A menzeszem 7 hete volt. Mit tegyek? Feladtam délelőtt. Azt hittem ez is elment, de most?
2023. márc. 21. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
3 hét? Ilyen magas hcg-vel ha nem lát semmit méhen belül, esetleg eszébe sem jutott,hogy méhen kívül van?
2023. márc. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!