Üdv 8 éve próbalkozunk a férjemmel sikertelenül.Szerintetek van még esély?
Figyelt kérdés
Sziasztok 8 éve próbalkozunk a férjemmel voltunk kivizsgáláson a mensz csak tablettával jön meg (duphaston)ezen kivül nálam minden rendben van lehet ez az oka annak hogy nem jön össze a baba?A férjemnek kevés a spermája 50%-al kevesebb mint kellene hogy legyen és lassúak is.A Folandrolt írta fel a doki 3 hónapja szedi szerintetek van esély a babára? Van valami gyorsabb vagy jobb gyógyszer esetleg szerintetek mit lenne érdemes ki próbalnunk?2022. szept. 15. 04:07
1/27 anonim válasza:
Keress endokrinológust, ha csak Duphastonnal jön meg, akkor nincs peteérésed, anélkül még nem lesz baba. Ha ez van, akkor NAGYON nincs rendben nálad semmi, csak nem foglalkoztak veled normálisan.
2/27 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
35 éven aluli kismama lennél? (Én úgy tudom, hogy 45 éves korig még lehet örökbe fogadni is...)
Ha az örökbefogadást kizárnád/kizárnátok, akkor talán a keresztszülői hívatás is örömmel tölthet el Titeket... csak egy óvatos tipp!
3/27 anonim válasza:
Hogy lenne már nálad minden rendben, ha csak tablettával jön meg? Keressetek fel egy inszeminacioval is foglalkozó orvost, hátha úgy összejönne a baba.
5/27 anonim válasza:
3, nem jó tipp az inszemináció, hiszen nyilvánvalóan nincs peteérés. Neked egy teljes hormonpanel kellene első lépésben. Ki kell deríteni, miért nincs. Válts orvost mindenképpen.
6/27 anonim válasza:
8 év sikertelenség után itt tartotok? Ez komoly? Se inszem, se lombik? Átjárhatósági volt?
7/27 anonim válasza:
Ha 8 év alatt nem jutottatok el odáig, hogy normálisan foglalkozzatok a témával, akkor nincs.
8/27 anonim válasza:
Ajjaj, egy kicsit rosszul fejeztem ki magam: másik férfitól sperma beültetés, ha más megoldás nem lenne.
"Nyitott" házasságok nem biztos, hogy TÉNYLEG(!) jól működnek.
Ez a spermabeültetés inkább elvetendő ötlet lenne. (Jogi probléma akadály.)
2-es és 8-as válaszoló voltam.
9/27 anonim válasza:
Természeteden nagyon kicsi az esély.
Lombik a ti utatok.
10/27 anonim válasza:
8-as,te mit ittál? Kifestőkönyv meg békülés? Kisállat örökbefogadás? Ez nem pótolja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!