Mit csináljunk fél év sikertelen próbálkozás után?
Nem akar összejönni a baba, pedig fiatalok vagyunk, húszas éveink közepén járunk mindketten.
Van-e értelme megvárni az egy évet, vagy már most érdemes lenne kivizsgáltatni magunkat?
És ha igen, mi ennek a menete? Először érdemesebb a férfit, nem?
Vagy menjek el én nőgyógyászhoz és majd ő úgyis elmondja nekem a lépéseket?
Próbáld meg lh teszttel először megnézni, hogy van-e peteérésed és az nem mondjuk nem 4 nappal előbb vagy később mint gondolnád.
Aztán mire ez kiderül és nem sikerült kb ott lesztek, hogy kivizsgálás, de legalább ennyit tudsz már.
#3 peeeersze, ez így működik :D
Kérdező, fél év nagyon rövid idő. Idén még próbálkozzatok lelkesen és kitartóan, aztán ha nincs eredmény, akkor elkezdhetitek a kivizsgálásokat, de addig nem igazán érdemes.
Ha rendszeres a ciklusod, nincs semmi egyéb panaszod (fájdalmas, túl hosszú/túl rövid, túl bő menstruáció), akkor először ismerd meg a tested. LH teszt, méhnyaknyák, hőmérőzés. D vitamin, E vitamin, Folsav (folát).
Ha 3 hónapnyi jól időzített együttlétből sem jön össze utána érdemes nőgyógyászhoz fordulni, illetve férjnél egy sperma vizsgálattal kezdeni. Neki csak egy mintaadás kB 25.000 Ft-ért, de ha nála van probléma es hamar kiderül megkímélhetitek magatokat egy csomó felesleges körtől.
Szia! Nekem rendezetlen volt a ciklusom és cisztás volt a petefészkem. Emiatt én nem vártam meg az egy évet. Szerintem egy általános nőgyógyászati kivizsgálás nem árt semmit. Lehet te is megnyugszol és picit könnyebben összejön. Szerintem a darabos vérzés lehet valami olyan jele, hogy nem klappol.
Sok sikert nektek és kitartás, sikerülni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!