Méhsüllyedéssel teherbeesés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam most lesz 3 éves kistesót szeretnénk.
Szülésnél méhsüllyedésem lett.Hüvelybemenetnél van egy dudorom.Ami nem zavaró nem mindig érzem de ha mondjuk nehezet emelek van,hogy igen..
Az lenne a kérdésem,hogy akinek szintén van ilyen ,,problèmája" sikerült ismét teherbe esni? Könnyen? Nehezen? Okozott valami problémát? Köszönöm
2023. márc. 4. 20:30
1/3 anonim válasza:
A teherbeesést miért nehezítené? Csak arra kell számítani, hogy bizony nem lesz jobb a második terhesség után.
2/3 anonim válasza:
A teherbeesést nem befolyásolja, a terhességet viszont már lehet. Nem ártana előtte megtenni, amit lehet, intim torna, stb...
3/3 anonim válasza:
Nekem az első gyerek után nem volt ilyen bajom. A 2.terhesség elején voltam így, hogy ott volt egy dudor. Szülésre konkrétan folyamat éreztem, hogy a hüvelyemben van valami. Szülés után padig ki is fordult a hüvelyem.
Azt mondta a doki, valszeg az első gyerekkel kezdődőtt, csak nem vettem észre. Így vétek volt teherbe esnem. Ha akkor kiderül, megúsztam volna egy intim tornával, így egy méh kiszedés jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!