A szoptatás miatt nem jön össze a baba?
Szeptember óta próbálkozunk, az első 2 hónapban, ahogy késett, teszteltem, pozitív volt, de aztán kiderült, hogy kémiai volt.
Azóta tesztet sem csináltam egyszer sem, bár ahogy végig veszem a hónapokat utána nem is nagyon késett.
Úgy tudom, hogy a szoptatás befolyásolhatja a teherbeesést, viszont nem egy történetet olvastam, hogy valaki szoptatás alatt esett teherbe, nem tudom akkor mitől függ.
A kislányunk egyből sikerült, nem figyeltem naptárat, semmit.
Én azt sem érzem mikor van peteéresem, vagy nem figyelek eléggé nem tudom , de azokat a tipikus tüneteket nem veszem észre magamon.
Azt is mondták, hogy még a peteérés is elmaradhat szoptatás alatt, de nekem volt az 2 kémiai, akkor tuti van peteéresem.
Volt valaki hasonló cipőben? Sikerült végül a kicsi, vagy csak leszoktatás után?
Az nem elég hogy van peteérés.
A magas prolaktin szint a beágyazódást is akadályozza, magyarázat lehet a kémiai terhességre is.
Az egy dolog, hogy sikerülhet szoptatás alatt meg másnak sikerül, de az esély az alacsonyabb mint nélküle.
El kell dönteni mi a fontosabb, hogy nagyobb valószínűséggel, hamarabb legyen kistestvér vagy hogy szopizzon még a nagy.
Bocsi az offert, engem is érdekel a dolog!
A hormonszintem megfelelő a nőgyógyász szerint, a prolaktint se látta akadalynak, így várom én is a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!