Elküldenek csak a súlyom miatt?
Életmódváltással elértem, hogy minden hónapban menstruációm és ovulációm is 10 kg fogyás után. Női hormonpanel jó lett. A gond az hogy mégsem esek teherbe és a súlyom is megállt ami a fogyással is sok.
Meddőségi központba a súlyom miatt elküldenek hogy először fogyjak le?
Kerdezo , most mit mondjunk akkor ?
Kerdezted, hogy elkuldhetnek -e "csak " a sulyod miatt.
Irtuk, hogy igen, mert a koverseg igenis kizaro ok lehet a meddosegiben.
Menjel akkor el, aztan majd meglatod mit mondanak.
A nem rendezett IR (és amit írsz, hogy magas az inzulinod - mondjuk ha konkrét értékeket írnál egyszerűbb lenne) okozhatja, hogy nem esel teherbe. Plusz ha ezzel nem küldték sehova, akkor nincs rá garancia hogy a többi értékedet (pl pm hormonok) megfelelően értékelték ki. Valamint, hogy megállt a fogyásod, úgy hogy még bőven lenne honnan fogynod, szintén pm problémára utal.
Ajánlom figyelmedbe dr Naszódy Pétert vagy dr Tűű Lászlót, esetleg dr Kelemen Csabát.
De ki írta, hogy nem voltam dokinál?!
Merckformin xr 750-es tablettát régóta szedek, most hogy kiderült a magas inzulin, meg lett emelve az adag egy hónapja.
“ Valamint, hogy megállt a fogyásod, úgy hogy még bőven lenne honnan fogynod, szintén pm problémára utal.”
Nyilván te tudod látatlanban, hogy nekem pajzsmirigy problémám van..
Teljesen jó mindegyik pm érték, nincs baj a pajzsmirigyemmel! tsh is 1 körül van, ami a babához kell, anti tpo, ft3 ft4 oké, nem magamtól találtam ki…
A magas inzulint leszámítva nincs eltérés egyik női hormonnál sem. Ez okozza a nagy súlyt és a fogyásképtelenséget.
Bocsánat, ha nyersnek tűntem, csak már felbosszantott, hogy többször leírtam, hogy minden hormon jó. Higgyétek el doki is látta, ő kérte ezeket az értékeket, illetve én is látom, mert több éve olvasgatok ebben a témában, illetve mint írtam minden hónapban az elmúlt egy évben megjön és van ovum is, ez is azt bizonyítja, jól működök ilyen téren.
A gond az a túlsúly és az ezzel járó sok inzulin. Más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!