Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Elküldenek csak a súlyom miatt?

Elküldenek csak a súlyom miatt?

Figyelt kérdés

Életmódváltással elértem, hogy minden hónapban menstruációm és ovulációm is 10 kg fogyás után. Női hormonpanel jó lett. A gond az hogy mégsem esek teherbe és a súlyom is megállt ami a fogyással is sok.

Meddőségi központba a súlyom miatt elküldenek hogy először fogyjak le?

2023. márc. 3. 06:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Kerdezo , most mit mondjunk akkor ?

Kerdezted, hogy elkuldhetnek -e "csak " a sulyod miatt.

Irtuk, hogy igen, mert a koverseg igenis kizaro ok lehet a meddosegiben.

Menjel akkor el, aztan majd meglatod mit mondanak.

2023. márc. 3. 13:36
 12/18 anonim ***** válasza:

A nem rendezett IR (és amit írsz, hogy magas az inzulinod - mondjuk ha konkrét értékeket írnál egyszerűbb lenne) okozhatja, hogy nem esel teherbe. Plusz ha ezzel nem küldték sehova, akkor nincs rá garancia hogy a többi értékedet (pl pm hormonok) megfelelően értékelték ki. Valamint, hogy megállt a fogyásod, úgy hogy még bőven lenne honnan fogynod, szintén pm problémára utal.

Ajánlom figyelmedbe dr Naszódy Pétert vagy dr Tűű Lászlót, esetleg dr Kelemen Csabát.

2023. márc. 3. 19:11
 13/18 A kérdező kommentje:

De ki írta, hogy nem voltam dokinál?!

Merckformin xr 750-es tablettát régóta szedek, most hogy kiderült a magas inzulin, meg lett emelve az adag egy hónapja.

“ Valamint, hogy megállt a fogyásod, úgy hogy még bőven lenne honnan fogynod, szintén pm problémára utal.”

Nyilván te tudod látatlanban, hogy nekem pajzsmirigy problémám van..

Teljesen jó mindegyik pm érték, nincs baj a pajzsmirigyemmel! tsh is 1 körül van, ami a babához kell, anti tpo, ft3 ft4 oké, nem magamtól találtam ki…

A magas inzulint leszámítva nincs eltérés egyik női hormonnál sem. Ez okozza a nagy súlyt és a fogyásképtelenséget.

2023. márc. 3. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
Bocs, hogy segíteni akartam. Én már megjártam a magam utam, ebből van tapasztalatom. De ha minden oké, akkor ez esetben sok sikert!
2023. márc. 3. 22:35
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
A. kerdezonek semmi nem tetszik, de akkor mi a feneert kerdezget 🤦🏻‍♀️
2023. márc. 3. 23:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ha nyersnek tűntem, csak már felbosszantott, hogy többször leírtam, hogy minden hormon jó. Higgyétek el doki is látta, ő kérte ezeket az értékeket, illetve én is látom, mert több éve olvasgatok ebben a témában, illetve mint írtam minden hónapban az elmúlt egy évben megjön és van ovum is, ez is azt bizonyítja, jól működök ilyen téren.

A gond az a túlsúly és az ezzel járó sok inzulin. Más nincs.

2023. márc. 4. 07:48
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
De valami gond csak van, ha túlsúlyos vagy és annak ellenére, hogy fogyozol, mégsem fogysz
2023. márc. 4. 08:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen. Magas inzulin= ir
2023. márc. 4. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!