Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vizsgálható az a férfi, aki...

Vizsgálható az a férfi, aki csak a hüvelybe tud ejakulálni?

Figyelt kérdés
Férjem világ életében így volt. Ki tudom elégíteni máshogy is, persze ő maga is, de akkor elenyésző mennyiség, szinte csak pár csepp jön, vagy annyi sem. (Eleinte alig hittem, de azt mondja, hogy ettől függetlenül élvezi, és jó az orgazmus). Amikor együtt vagyunk, normális mennyiség van, tudom, mert utána rendesen szokott folydogálni. Egy gyermekünk már van, és most a másodikra várunk. Nagyon ciki ez a téma, az orvosnál eddig meg sem mertük említeni, de szeretnénk lassan valamiféle vizsgálatot. Volt már valaki így?
2023. febr. 17. 08:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
65%

"Kérlek ne nézzetek hülyének, tudom, hogy nem a hüvelyváladékomra hiszem azt."

Akkor a férjed a világ nyolcadik csodája lesz. De minimum tudományos felfedezést fog tenni az az orvos, aki először fogja ez irányban megvizsgálni.

2023. febr. 18. 12:43
 32/40 anonim ***** válasza:
29%

"az a baj, hogy lassan 3 év próbálkozás után sem jön a 2."

Ezt lehetne értelmesen leirni?

2023. febr. 18. 18:29
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
3 éve próbálkoznak összehozni a 2. gyereket.
2023. febr. 18. 18:45
 34/40 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nincs ilyen, csak belemagyarázod. Vagy mindig ilyen kevés van és az a hüvekyváladékod, vagy amikor néztétek, épp kiverte már aznap vagy extrém keveset ivott, mittudomén. Vizsgálatra el lehet menni tuti a kevéssel is (előtte pár nap önmegtartóztatást fognak javasolni).
2023. febr. 19. 07:50
 35/40 anonim ***** válasza:
19%
En nem értem, hogy miért írja mindenki, hogy nincs ilyen. Szerintem meg van. Ha egy férfi nincs annyira kanos állapotba, akkor nem jön neki annyi mint amikor igazán rá van izgulva valamire. A punciba élvezés jobban izgatja akkor sok cuccos jön, amikor meg magának csinálja akkor meg nem, mert nem izgatja annyira. Én teljesen értem az összefüggést, és tapasztaltam is.
2023. febr. 25. 14:32
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Igazából a többi válaszból ítélve mindenkinek ugyanaz a véleménye.....ilyen nincs kivéve kedves utolsó aki kb mintha magadnak válaszoltál volna🤭🤭🤗🤣🤣
2023. febr. 26. 15:29
 37/40 anonim ***** válasza:
75%
Nekem meg más a tapasztalatom mint itt a többinek, és akkor mi van?!
2023. febr. 26. 17:40
 38/40 anonim ***** válasza:
76%

35-ös, énnekem több alkalommal is spermavizsgálaton kellett részt vennem. Vagyis egy adott üvegbe produkálni az anyagot, miközben a szobában elő volt készítve a ruhám, a ház előtt állt a kocsim, hogy miután letisztogattam magam, azonnal öltözzek, kocsiba ugorjak és induljak a kórházba a mintát leadni, mielőtt "megromlik".

Szerinted mennyire volt ráizgulva a helyzetre? Sejtheted....

Szerintem nincs olyan férfi, aki ezt a helyzetet erotikusnak érezné...

Mégis kb. annyit produkáltam, mint máskor, amikor a feleségemmel voltam együtt.

2023. febr. 26. 21:17
 39/40 anonim ***** válasza:
28%
* mennyire volt ráizgulva = mennyire voltam ráizgulva
2023. febr. 26. 21:19
 40/40 anonim ***** válasza:
13%
Ja, majd biztos elhiszem, hogy itt ezen a témakörben egy férfi írogat. Biztosan. A többi buta tyúk lehet, nekem nem meséled be.
2023. febr. 27. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!