Tényleg ekkora a gond nálam? (férfi)
Nem jön össze a baba, jó eséllyel miattam. Elmentem az összes lehetséges kivizsgálásra, utána andrológustól kértem szakvéleményt. A spermakép lehetne jobb is, de abszolút nem a lehetetlen kategória, viszont a dns fragmentációm 28% körüli, ami a doki szerint nagy probléma mert lombik során erre nincs befolyásuk. A többire van, de erre nincs, és ha ez rossz akkor a lombik is nehezített pálya. Éppen csak azt nem mondta ki, hogy meddő vagyok.
Na már most, 25% a felső határ, ehhez a képest szerintem a 28% az nem őrjítően sok ami ráadásul vitaminokkal szabályozható. A másik, hogy kicsit utánaolvasgattam ennek, és nem egy férfinál olvastam ilyen 80% körüli eredményeket amit aztán helyretettek és baba is lett végül.
Akkor nekem a 28%-ról miért beszélt így? Életkedvemet elvette. Jó, ezek a tények én értem, de mint kiderült ez javítható, ő meg beszél nekem itt nehezített pályákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!