Folandrol férfi termékenység növelő rontja a sperma képet ha alapból nincs vele gond?
Kizárt.
Miért jutott ez eszedbe?
Volt itt egy kérdés ami alatt azt írták h a túl sok antioxidáns árthat a sejteknek.
Azért szedi mert úgy gondoltam nem árthat egy kis rásegítés. Tavaly első próbálkozásra teherbe estem csak 9. héten megállt a fejlődésben. Szóval férjemmel nagy baj csak nem lehet
"a túl sok antioxidáns árthat a sejteknek."
Ezt nehéz elhinnem. Akkor a fölöslegesen szedett C-vitamin is ártana.
De ezek csak vitaminok, nem? A vitaminok nem hiszem hogy ártanának.
Maximum menjen el egy sperma analízisre és ha az rossz lesz, utána szedesd vele a folandrolt.
Hát a páromnak semmit nem használt a folandrol. 2 próbálkozós hónapban teherbeestem, aztán missed ab.-om volt 8 hetesen. Azóta nem jön össze a baba. Én is vettem folandrolt, 2 dobozzal megivott belőle aztán olyan szar lett a spermiogramja, hogy januárba mennünk kell andrológushoz :(
Amit nem értek, hogy ha korábban is szar volt az eredménye, akkor hogy estem mégis teherbe? Sajnos összehasonlítási alapom nincs, hogy akkor vajon milyen lehetett.
az én kérdésemnél volt erről vita...ilyenről még én sem hallottam, és nekem is eléggé hihetetlenül hangzik...szerintem az orvost kellene erről megkérdezni...
mindenesetre én most vettem megint páromnak egy doboz multivitamint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!