Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vizsgálható az a férfi, aki...

Vizsgálható az a férfi, aki csak a hüvelybe tud ejakulálni?

Figyelt kérdés
Férjem világ életében így volt. Ki tudom elégíteni máshogy is, persze ő maga is, de akkor elenyésző mennyiség, szinte csak pár csepp jön, vagy annyi sem. (Eleinte alig hittem, de azt mondja, hogy ettől függetlenül élvezi, és jó az orgazmus). Amikor együtt vagyunk, normális mennyiség van, tudom, mert utána rendesen szokott folydogálni. Egy gyermekünk már van, és most a másodikra várunk. Nagyon ciki ez a téma, az orvosnál eddig meg sem mertük említeni, de szeretnénk lassan valamiféle vizsgálatot. Volt már valaki így?
2023. febr. 17. 08:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
67%

Ilyen nincs, hogy csak hüvelybe tud élvezni. Elmegy szépen egy andrológiai kivizsgálásra, ahol amellett, hogy megvizsgálja az orvos a prosztatáját, beleélvez egy pohárba, és majd kiderül, mi a helyzet a spermaképével.

Bizonyos távolságról, megfelelően elcsomagolva, esetleg otthonról is vihet mintát. De nem gumiból vagy belőled kicsorgatva, hanem szintén steril pohárban.

2023. febr. 17. 10:28
 12/40 anonim ***** válasza:
74%

#10! Pedig pont ezt írta, szerintem teljesen érthető.

Kérdező! Nem a sperma mennyiséget nézik, hanem az abban előforduló spermiumok számát, méretét, alakját, gyorsaságát stb. Talán 1ml-re.

2023. febr. 17. 10:29
 13/40 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy a nő, úgy a férfi infertilitás is lehet másodlagos. Egy ismerősöm pl. egy kullancstól kapott Lyme-kór szövődményeként lett alkalmatlan a spontán gyereknemzésre. Lombikkal sikerült nekik elsőre. A feleség egészséged volt.

2023. febr. 17. 10:30
 14/40 A kérdező kommentje:

Akkor félreérthető voltam. Nyilván nem véletlen a teherbeesési problémák kategóriában van, ez a gond, nem az, hogy én keveslem, és heccből vizsgáltatnám.

Nem tudtam, hogy mindegy a mennyiség, azt hittem a mennyiség is fontos a vizsgálathoz. Ha nem gumiból kicsavarva, akkor tényleg csak cseppeket tud adni. (Azt ne írjátok, hogy nincs ilyen, max hogy nem hallottátok még, vagy hogy nem normális, vagy ti nem hiszitek).

2023. febr. 17. 11:15
 15/40 anonim ***** válasza:
93%

Ha tényleg sehogy sem tud orvosi vizsgálatra alkalmas mennyiségű mintát produkálni, akkor szerintem szexuálpszichológussal vegyétek fel a kapcsolatot, szerintem ő fog tudni segíteni abban, hogy mi lehet ennek az oka.

Orvosi vizsgálatra alkalmatlan az a minta, ami már érintkezett óvszerrel, mindenképpen steril tégelybe kéne ürítenie.

2023. febr. 17. 11:46
 16/40 anonim ***** válasza:
59%

5# jó, hogy ekkora szakértő vagy...arról hallottál már , hogy a sperma mennyisége változik az évek (sőt akàr hónapok alatt)? Ráadásul lehet ,hogy újat mondok neked, de attól, hogy képes megtermèkenyíteni valakit a férfi, még lehet nála a gond...ugyanis a rossz minőségű sperma is okozhat korai vételèst.

10# érdekes én fel bírtam fogni...

2023. febr. 17. 12:13
 17/40 anonim ***** válasza:
94%
#5, semmit nem jelent, híg, egy már van. Nekünk is és sok más párnak is a második okoz gondot. Nálunk a férjemet kellett közben herevisszérrel műteni, és egyből sikerült is. De a nőnél is történhet változás az évek alatt. Szóval az hogy egy közös már van, semmire nem garancia.
2023. febr. 17. 12:42
 18/40 anonim ***** válasza:
88%

A mennyiség is számít, téved, aki azt írja, hogy nem.

- Mennyiség.

- Adott mennyiségben levő spermiumok száma.

- Az élénken, kevésbé élénken, épphogy mozgók és mozdulatlanok százalékos aránya.

Ezek mind számítanak.

Logikus, hogy ha a második és harmadik érték ugyanaz, de feleakkora a mennyiség, akkor feleannyi esély van a megtermékenyülésre. Tehát számít a mennyiség.

Ha a férjednek önkielégítésnél nem jön több, akkor ennyit tud produkálni és kész. Az nem világos nekem, hogy az első gyerek előtt is csak ennyit tudott? Akkor nem merült föl, hogy gond van valamelyikőtöknél? Akkor mennyi idő elteltével estél teherbe?

2023. febr. 17. 13:59
 19/40 anonim ***** válasza:
21%

Mikroszkopikus mennyisegu mintat vizsgalnak.

Szekletvizsgalat detto, vagy eddig bevittel egy egesz wc-nyi termest ??

2023. febr. 17. 14:03
 20/40 anonim ***** válasza:
93%
Nézzétek meg, hogy 3-5 nap önmegtartóztatás után mennyi megy a pohárba. Ugyanis spermavizsgálat vagy meddőségi kezeléshez szükséges mintaadás előtt ennyi időt szoktak előírni a férfinak.
2023. febr. 17. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!