Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vizsgálható az a férfi, aki...

Vizsgálható az a férfi, aki csak a hüvelybe tud ejakulálni?

Figyelt kérdés
Férjem világ életében így volt. Ki tudom elégíteni máshogy is, persze ő maga is, de akkor elenyésző mennyiség, szinte csak pár csepp jön, vagy annyi sem. (Eleinte alig hittem, de azt mondja, hogy ettől függetlenül élvezi, és jó az orgazmus). Amikor együtt vagyunk, normális mennyiség van, tudom, mert utána rendesen szokott folydogálni. Egy gyermekünk már van, és most a másodikra várunk. Nagyon ciki ez a téma, az orvosnál eddig meg sem mertük említeni, de szeretnénk lassan valamiféle vizsgálatot. Volt már valaki így?
2023. febr. 17. 08:28
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Most akkor néznek mennyiséget, vagy nem?

10 éve ismerem, (igaz, 35 volt már akkor is), azóta nem jön neki szinte semmi önkielégítésnél se. Azt mondta, fiatalabb korában volt, aztán volt prosztata gyulladása, azóta ilyen. Bennem akkor nyilván felmerült, hogy ez így nem lesz jó, de láttam, hogy mikor együtt vagyunk, "normális" az adag, így nem aggódtam. Kisfiunk az első hónapban összejött, de ennek már lassan 5 éve. Azóta egyébként volt 1 vetélésem is, nem tudom, hogy ez számít-e. Eddig nálam hormon panelt néztek, az rendben van, itt tartunk most.

2023. febr. 17. 14:30
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Az ondóváladék mennyiségét is mérik (nézik) és az abban található sperimumok számát (mennyiségét) is nézik. Plusz morfológiát, motilitást, ahogy írták már korábban.
2023. febr. 17. 14:33
 23/40 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2023. febr. 17. 14:51
 24/40 anonim ***** válasza:
83%
Azért logikusan ennek nincs értelme. Mármint max. pszichés oka lehet, mechanikus nem, de pszichésen is fura ilyet produkálni, mert ezt nem hiszem, hogy az idegrendszer szabályozná. Inkább valószínű, hogy ami kifolyik az a te hüvelyváladékod. Pár nap önmegtartóztatással lehet egyébként növelni a mennyiséget/minőséget vagy ugye be lehet vetni vitaminokat (3 hónap minden ilyen kúra).
2023. febr. 17. 14:58
 25/40 anonim ***** válasza:
62%

Mint férfi mondom: nincs jelentősége, hova megy. Ugyanolyan ejakuláció mindegyik. Attól, hogy a kedvesem hüvelyébe vagy egy vizsgálati üvegbe megy, vagy csak szórakozom magammal, attól még ugyanaz a mennyiség megy. Ill. ha nem ugyanannyi, annak más oka lehet, pl. ha ki van száradva az ember, akkor kevesebb megy.

Lehet, hogy az első gyereknél szerencsétek volt, most meg nincs.

Az összes ilyen eredmény valószínűségekről beszél. De elvileg ugyebár egyetlen egészséges, élénken mozgó spermium elég ahhoz, hogy gyereketek legyen. A lottó ötösre is kicsi az esélyed, mégis van, aki megnyeri.

2023. febr. 17. 15:07
 26/40 anonim ***** válasza:
39%

#21! Bocs, félrevezető voltam, #18-nak van igaza. Néznek mennyiséget is, csak arra akartam utalni, hogy minden megállapítható kisebb mintából is, tehát olyan szempontból mindegy a minta mennyisége, hogy 1ml-re van lebontva, hogy mennyi spermiumot tartalmaz és a többi érték az alapján százalékban. Szerintem az van egyébként, hogy a saját hüvelyváladékod hiheted annak, vagy egyszerűen csak kifolyva többnek tűnik. Nem megállapítható, de valószínűleg nincs nagy mennyiségbeli különbség. A prosztata gyulladás még az első gyereketek előtt volt, vagy később?

2023. febr. 17. 19:40
 27/40 A kérdező kommentje:
Kérlek ne nézzetek hülyének, tudom, hogy nem a hüvelyváladékomra hiszem azt. Egyrészt nyilvan a 10 év alatt voltunk együtt gumival, és láttam, hogy mennyi van benne, másrészt más az illata, állaga és a mennyisége is, amikor nem "csak" hüvelyválladék van. Elhiszem, hogy másnál állandó a mennyiség, akárhová megy, azt is elhiszem, hogy így lenne a normális, de nála nem. Még abban is van különbség, hogy manuálisan elégül ki, vagy orálisan. Lehet, hogy kell neki egy kis szívó hatás, vagy nem tudom. A prosztata gyulladása még azelőtt volt, hogy megismertem volna.
2023. febr. 18. 08:44
 28/40 anonim ***** válasza:
81%
És a hüvelyedben mégis milyen szívó hatás éri? 🙄
2023. febr. 18. 08:56
 29/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi az oka.
2023. febr. 18. 09:16
 30/40 anonim ***** válasza:
76%

Én ilyet még soha nem hallottam, a férjemet is megkérdeztem, de ő sem érti. De mint a válaszokból is láthatod nem igazán logikus magyarázatot adni erre, de itt nem is orvosok válaszolnak.

Szerintem először ezzel a problémával menjen el orvoshoz a férjed, az orvos meg tudja mondani hogy a prosztatagyulladás okozhatott-e bármit vagy hogy miért áll fenn ez a helyzet nála.

Ha ez megvan csak ezután mennék spermavizsgálatra, addigra lehet értékelhető mennyiséget is tudna produkálni ha kezelik a baját.

2023. febr. 18. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!