Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vállalnál gyereket egyedül ha...

Vállalnál gyereket egyedül ha (lentebb)?

Figyelt kérdés

Apukát elhagytam terhesen mert kiment 4 év misszióba, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Válást elintéztem.

Amiért ezen összevesztünk, szerinte elraboltam a gyerekét, nem segít semmiben. A kapcsolattartás kb évi egyszeri alkalom, gyt-t nem fizet, külföld miatt be sem hajtható, hiába uniós a dolog.

Azóta 8 év telt el úgy, hogy semmi értelmes komoly illetve családi kapcsolatom nem lett, csak pár évesek akiktől nem vállalok, mert nem jók ők sem apának.

Valójában egy férfit nem találtam soha, aki apának jó lenne. Csak magamra számíthattam mindig is.

A gyerek apja mindig akart kistestvért, de nemeket mondtam neki, már nagyon bánom, nem gondoltam volna hogy elrepülnek az évek, és már csak hatalmas korkülönbség lenne a testvérek közt. Ha ezt tudom előre, mig kicsi a gyermekem inkább lett volna az apjától másik is.

Szeretnék még gyermeket, de feladtam azt hogy bárkit is találjak erre.

Anyagilag stabil vagyok, minden adott hozzá, csak férfi nincs, csak a gyerek apja mint "donor", mivel más még arra se kéne, mert ha magyar férfitől vállalnék ill vállaltam volna, akkor az exeket soha nem tudnám levakarni az életemből, a volt barátom még ma is a nyakamra járna, ha terhes lennék tőle vagy gyerekünk lenne.

Azt is számításba kell venni hogy sürget az idő. Tehát ha mostanság nem vállalok, lehet soha az életben nem lesz több gyermekem, a kor miatt is, idősen már nem fogok vállalni szerintem.

A párkeresést hogy egy apának valót találok aki normális és felelőssegteljes és talán nem lepne le, ÉS aki egyúttal TETSZIK IS, már feladtam.

2023. febr. 5. 09:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:

De ilyen leadott donormintátol nem is szülnék.

Egyetlen a gyerek apja lenne csak.

Nincs más opcióm.

Inkább örülök is hogy mástól nem vállaltam most itt pereskedhetnénk es nem tilthatnám le

2023. febr. 5. 18:48
 62/82 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy, vagy fogyatékos. Ex-el csak akkor van kémia ha érzek is valamit. A tökéletes pasira vágysz,de arra varhatsz...
2023. febr. 5. 19:13
 63/82 A kérdező kommentje:

Fogyatékosok azok akik féltékenykednek itt az exemre nehogy k.féljek már vele.

Nehogymár azert kelljen itt nagyarázkodnom hogy lefekszem vagy nem a gyerekem apjával jézus. Ne fájjon már az nektek.

És nem váro,k már tökéletesre. 8 évet vártam, próbáltam pár normálisat. Elég volt. Nincs erre időm

2023. febr. 5. 19:17
 64/82 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én úgy látom, te ezt eldöntötted. A gyerek apjával beszéltél már erről? Ő mit mond?

Többek közt én is megkérdeztem, hogy nem lenne-e rohadt furcsa mindezek után kvázi szexkapcsolatba kerülni vele, hogy legyen egy gyerek, akit utána ugyanúgy letojhat, mint az elsőt. De nem vagyok féltékeny köszönöm, szexelek eleget 😃 Csak nekem ez nem menne, ennyi. Írod hogy szereted, akkor viszont nem csoda, hogy másokat nem találtál elég jónak.

Tehát HA:

- te kész vagy még egy gyereket felnevelni egyedül,

- az exed tisztában van vele, hogy nem lesz köze hozzátok a jelenleginél jobban a későbbiekben sem,

- a fentiek elfogadása mellett az exed is belemegy a dologba,

...hát akkor hajrá.

Végeredményben ez sem más, mint házasságba vagy tartós kapcsolatba szülni, aztán szétmenni és a gyerek(ek)kel egyedül maradni. Annyi a különbség, hogy ez tudatos.

2023. febr. 5. 19:26
 65/82 A kérdező kommentje:

Nem a gyerektémárol írtam már. Hanem hogy itt lefogyatékosoznak csak az miatt mert a gyerek apja nekem férfit is jelent. meg szeretem igy is.

De akikkel jártam, azokat meg szerettem szerelemmel is. Csak tőlük nem is mernék szülni, vagy nem szülnék. Azt a biztonságérzést nem tudták megadni, hogy ők jó apák lennének. És ez még enyhe kifejezés is. Inkább így szakítani, mint úgy, hogy gyerek is van.

Azért a gyerekemben nem mindegy kit látok viszont egy életen is át. Es pl az utolsó előtti páromat talán örülök is, hogy nem kell viszontlátnom egy kisgyerekben. Hogy nem ugy mosolyog majd rám a gyerekem ahogyan ő tette anno.

A gyerek apja nem vált ki belőlem ilyen ellenérzéseket hogy rosszul vagyok, ha a gyerekemben őt látom.

Az utolsó páromat szívesen látnám viszont a gyerekben, vele az lenne a baj ha el akarná vinni a gyereket, meg a pereskedések, ez a ráncigálás, meg az, hogy nem szállna ki az életemből. Lehet még a kövi nőjeivel is bájolognom kéne. meg nekem sírnának:D

2023. febr. 5. 19:41
 66/82 anonim ***** válasza:
100%

Feltettél egy kérdést, amire kivétel nélkül az a válasz érkezett, hogy nem, senki nem vállalna így még egy gyereket… majd elkezdtél magyarázkodni, hogy de így meg úgy van. Ha mindenki ugyan azt mondja, akkor lehet el kellene gondolkozni, hogy a te fejedben van a hiba és nem mindneki más féltékeny rád 😂 könyörgöm szállj le a földre…

Igazából a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mit csinálsz. A gyerekednek/gyerekeidnek meg majd úgy magyarázod el ahogy akarod. Csak őt/őket sajnálom, hogy te jutottál.

2023. febr. 5. 19:46
 67/82 A kérdező kommentje:

Nem azt irtak hogy ők nem vállalnának, hanem olyanokat hogy beteg vagy nem engeded el az exet. Hatalmas különbség. Mint akik olyanokkal járnának akik be vannak sz.rva hogy felbukkan e egy ex harmadiknak. A saját rettegesüket vetítik ide.

A gyerekek. Hát suliban szerintem nincs 2 gyerek akiknek együtt lennének a szülei. Elváltak elváltak hátán, mozaikcsaládok.

2023. febr. 5. 19:52
 68/82 anonim ***** válasza:
Azért vagy beteg mert bármi ar9n akarnál gyereket,de aki van A6 nem.kell bezzeg anyge5eked apja továbbra is bejön viszont elhagytad mert szar apa,de azért szülni neki még egyet. Beképzeled ki miért lenne rossz apa( tuti így vezetne gyerek mellett is,ezt pl honnan tudod?) Akkora katyvasz van q fejedben ami miatt nem vagy komplett. Én vagy kiválasztanam q férfit aki ék szülök vagy szimplán nem szülnék több gyereket és megelegédnék eggyel, de nem lennék annyira bolond hogy mindegy kitől csak legyen ha lehet a pasi nélkül...bolond vagy.
2023. febr. 5. 20:08
 69/82 A kérdező kommentje:
Mindegy kitől? Úgy néz ez ki? Senkitől nem vállaltam 8 év alatt.
2023. febr. 5. 20:19
 70/82 A kérdező kommentje:

Exemet verték a szülei ő is fogja a gyerekét. Közölte hogy a nevelésébe bele sem szólhatok. De lafszik is rajta hogy se idege se türelme nincs semmihez sem, nemhogy egy gyerekhez.Rengeteg mindent átbeszéltünk gyerekvállalás ELŐTT.

Nem úgy mint mások.

Az előtte levővel meg főleg anyagi kérdesekben nem egyeztünk gyerekvallalas után mi lenne hogyan élnénk témában. Ő pl nem akar nyelvoktatasra költeni meg a gyereknek gyűjteni, meg jó neki a kinai cipő is(nem erdekli hogy fejlődésben van a lábuk)és inkább az anyját támogatja es kivesz a családbol a gyerek rovására. Én meg nem megyek abba bele hogy a gyerekem szenvedjen hiányt egy anyós miatt mikozben az én szüleim meg segítenének. Az ő szülei meg lehúznának. Élen apukával.

Es ezek csak egy futótemák az ezer masik gyereket érintő kérdésekben.

2023. febr. 5. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!