Ha 30 éves korodig nem jött össze egy kapcsolat sem, akkor vállalnál donor babát egyedül?
Figyelt kérdés
Cseheknél, Brno-ban van erre lehetőség. 27 vagyok, de még sosem volt komoly kapcsolatom. Erősen gondolkozok rajta, ha 30-ig nem ismerek meg senkit, akkor vállalok donor babát. Szerencsére van annyi keresetem, hogy ne kelljen támogatni egy férfinak.2022. szept. 4. 19:34
2/26 anonim válasza:
30nal még nem, inkább 35 körül, addig simán találhatsz még párt!
3/26 anonim válasza:
Nem. Nehéz elhinnem hogy 27 evesen nem talalsz egy turheto ferfit foleg ha van egzisztenciad, tehat meg adni is tudsz a kulsodre. A donorok mind sikertelen, lecsuszott szar genu pasik, ronda feju gyereket akarsz? Inkabb dugjal hazas jopasikkal, hatha besikerul. Ugy szebb lesz a gyerek.
4/26 anonim válasza:
Nem. Egyedúl sosem vállalnám. Nálam a működő párkapcsolat hozta magával a gyerek utáni vágyat és nem a gyerekhez kerestem pasit.
5/26 A kérdező kommentje:
3, te ezt honnan veszed?
Egyébként minimum érettségivel rendelkeznek a donorok.
2022. szept. 4. 20:12
6/26 A kérdező kommentje:
4, Bocsi, de nem tudok parancsolni az ösztöneimnek, hogy várják meg a megfelelő partnert. A kis szemetek előfurakodtak és felélesztették bennem 1-2 éve a vágyat.
2022. szept. 4. 20:15
7/26 anonim válasza:
Oke, én nem haragszom, én csak a kérdésre válaszoltam, bár sokaknak nem tetszett, sajnálom.
Azért vagyunk emberek mert nem az ösztöneink vezérelnek.
8/26 anonim válasza:
Ha még sosem volt ,,komoly kapcsolatod,, akkor lehet valami problémád van, kapcsolatteremtés, bizalom kiépítése, stb területén. Ezek hiányában viszont ne légy szülő. Önkéntelenül is átadod neki a saját problémáid.
9/26 anonim válasza:
Nem. Nagyon sokat kell ahhoz keressek hogy be merjem vállalni.
10/26 anonim válasza:
Nem. Ugyanis számomra a család az az apa, anya, gyerek....
Ha nincs apa, nincs gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!