Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 30 éves korodig nem jött...

Ha 30 éves korodig nem jött össze egy kapcsolat sem, akkor vállalnál donor babát egyedül?

Figyelt kérdés
Cseheknél, Brno-ban van erre lehetőség. 27 vagyok, de még sosem volt komoly kapcsolatom. Erősen gondolkozok rajta, ha 30-ig nem ismerek meg senkit, akkor vállalok donor babát. Szerencsére van annyi keresetem, hogy ne kelljen támogatni egy férfinak.
2022. szept. 4. 19:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem.30 év fölött is bőven lehet párkapcsolata vkinek és gyereket vállalni.
2022. szept. 4. 21:02
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. szept. 4. 21:08
 13/26 anonim ***** válasza:
68%

Biztos hogy nem.

De mit jelent az hogy nem jött össze egy kapcsolat sem? Mert ha akadt azért valami néhány hónapos próbálkozás csak nem lett egyikből sem végül házasság, akkor inkább előkeríteném valamelyik exem egy éjszakára, hátha becsúszik a gyerek. Aztán egyedül nevelném. De legalább lenne sejtésem, hogy milyen genetikát, személyiséget örököl a gyerek. Egy ismeretlennél ez teljesen zsákbamacska.

Egyébként egyik barátnőm is hasonlóan döntött, annyi hogy ő közölte is a pasival (akivel már addigra nem járt, csak néha ott aludt nála), hogy nem kell védekezni mert szeretne babát, egyedül. Elég hamar sikerült is neki, a pasi azóta nem keresi, de a barátnőm egyáltalán nem tart igényt sem látogatásra, sem gyerektartásra. Neki csak gyerek kellett, a többit megoldja.

Nyilván nem ez az ideális helyzet családalapításra, de megértem azt aki így dönt. Én sem tudtam volna elképzelni az életem gyerek nélkül.

2022. szept. 4. 21:38
 14/26 A kérdező kommentje:

Volt kapcsolatom, csak nem komoly (összeköltözős).

Exektől meg nem szeretnék gyereket, sokkal tisztességesebb annál a donor baba. Vagy szerinted nem? Átverni egy pasit?

Lehet, hogy a család az apa, anya, gyerek, de lehet egy apa szar is, olyan, aki bántja a gyerekét. Van, amikor az apa hiánya jobb, mint a megléte. Különben meg ennyi erővel mondjak le a gyerekről csak azért, mert nem találok megfelelő társat? A szerelem elmúlhat, egy kapcsolat tönkremehet, de a gyereküket igazán kevesen szűnnek meg szeretni.

2022. szept. 4. 21:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Á én biztosan nem, sok anyuka így is egyedül marad, én biztos nem csesznék ki magammal önszántamból.
2022. szept. 4. 21:59
 16/26 anonim ***** válasza:
75%

Én is így voltam ezzel, hogy valamelyik jóbarátomat megkérem arra, hogy legyen donor.

Nos itt vagyok 32 évesen gyerek nélkül.

Örülök, hogy nem tettem őrültséget.

2022. szept. 4. 22:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. szept. 4. 22:10
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. szept. 4. 22:14
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
Hasonloan szultem, 34 eves koromig nem jott ossze normalis parkapcsolat. Nem bantam meg.
2022. szept. 4. 23:19
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem…elôször rendbetennèm maham, hogy miêrt nem volt kapcsolatom…aztàn lenne ès ùgy vállanêk
2022. szept. 5. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!