Vérvételre ajándék?
Pár hete voltam cukorterhelésen, de aki ott volt, hogy vért vegyen, nem tudta levenni, össze vissza szúrkált mind a háromszor. Egy asszsiztens vette le végül mind a 3x kézfejből, valami csecsemőknek való tűvel kézfejből végül nagyon ügyesen...
Most megint mennem kell hormonokat nézetni, és arra gondoltam, viszek egy apró ajándékot neki. Egy pohár tartós poharas kávét, egy smoothie-t meg egy kisebb szelet csokit. Nem nagy értékben, de talán jól fog esni neki.
Nem béna az ötlet?
Te kérdezted a véleményünket, mi elmondjuk erre meg megsértődsz...
Minek írsz ki kérdést, ha nem vagy kíváncsi a válaszra vagy csak jól felhúzod magad azokon és megsértődsz? (Az előzőhöz hasonlóan ez a kérdésé is költői, nem várok rá választ.)
Ott nincsenek közvetlen bent a kollégái, csak az van a szobában aki veszi a vért, és most csak ő lesz.
Nem annyira nagy dolog, de nekem jól esett, amikor a terhelés után és miután a másik össze vissza szúrt 0,60,120. percben is, ez a másik nő egyből levette mind a háromszor nagy precizitással a vért próbálkozás nélkül. Mint írtam, speciális tűvel, kézfejből.
Talán tényleg nem kell több minden, de a csokit oda fogom neki adni. Nem érzem túlzásnak.
Szerintem a kedvesség sose árt. Ha őszintén hálából adják nem muszájból vagy benyalásból szerintem nagyon jól tud esni. :)
Kár hogy már kihalóban van ez a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!