Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen idős kisgyerekek...

Milyen idős kisgyerekek örülnek legjobban a plüssöknek?

Figyelt kérdés
Van pár új plüssfiguránk, amit becsomagolnánk cipősdoboz ajándéknak. Van egy Micimackó, de a többi nem specifikus: macik, elefánt pl. Milyen korosztálynak, hány éves gyereknek jó ajándék a plüss? A tied mikor lett plüssrajongó? (Ha több gyermeked van, akkor akit legjobban érdekeltek a puha játékok.)

2022. dec. 8. 12:41
A kérdező szavazást indított:
1 évesen már imádta a plüssöket.
2 évesen kezdte komolyan értékelni a plüssöket.
3 évesen jött a plüssmánia.
4 évesen volt a legnagyobb rajongás.
5-6 évesen örült legjobban a plüssöknek.
Egyetlen kedvenc plüssjátéka volt egész kiskorában, másra rá se nézett.
Soha (vagy kisgyerekkorában) nem keltették fel az érdeklődését a plüssjátékok.
Csak egy bizonyos dolgot ábrázoló plüss érdekelte, a többi teljesen hidegen hagyta.
45 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 1 éves a lányom és szereti ölelni a plüssoket, alszik velük. :) Úgy kimondottan játszani meg nem játszik velük, de imád hozzájuk bújni. De amúgy szerintem a plüss univerzális ajándék tud lenni. Mármint én láttam már 2 évest is ugyanúgy örülni plüssnek mint egy 38 éves felnőttet. :D
2022. dec. 8. 12:43
 2/12 anonim válasza:
65%
Olyan viccesek ék a szavazásnál ezek az igényes, modoros megfogalmazások :D
2022. dec. 8. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
2-6 éves korig érdekelték legjobban. A csúcsot 4-5 éves korra tenném, amikor már eljátszott velük történeteket.
2022. dec. 8. 12:55
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Gyerek függő. A lányom még 1 e éves sem volt, már imádta a plüssöket. A fiam 2 éves lesz és még mindig nem szereti őket. Szerintem kb óvodás kortól érdekli őket átlagosan.
2022. dec. 8. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekfüggő. Lányom 7, különösebben sose érdekelte. Fiam 3, minden éjjel mással alszik.
2022. dec. 8. 13:23
 6/12 babyboom567 ***** válasza:
0%

Teljesen mindegy,hisz akik a cipősdoboz ajándékot fogják kapni, olyan szegények, hogy örülni fognak mindennek.Lehet az lesz az egyetlen játékuk.

Különben tényleg gyerek függő.

2022. dec. 8. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
4 éves keresztlányom minden ünnepre csak plüsst kér (plüsit- ő így mondja). Nagy plüss fan.
2022. dec. 8. 19:37
 8/12 NTBS ***** válasza:
Gyerekfüggő. Van, aki felnőtt fejjel is rajong.
2022. dec. 12. 13:00
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

6os le lett pontozva de szerintem is örülni fog neki egy olyan gyermek aki szegényebb

Lehet az lesz az új kis barátja :)

2022. dec. 12. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindket gyerekemet 2 eves kora utan kezdte erdekelni.
2022. dec. 13. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!