Lehet érezni, ha egy férfinek nem szállt le az egyik heréje?
Barátnőméknél nem jön össze sehogy se a baba, és mondta, hogy csak később tudták meg, hogy amúgy nem szállt le az egyik heréje a férjének még kiskorában. De elvileg előtte már voltak másik orvosnál is meg minden, de csak a meddőségi központban mondták nekik.
A kérdésem, hogy ezt hogy hogy nem tudta senki? Hát azt lehet érezni, hogy csak egy van nem? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
De ilyen egyszerű, és ezekszerint a pasi is hogy nem tünt fel neki hogy nincs meg 1 golyó.
A fiamnak sem volt meg 3 évesen kapott rá szurikat, és lejött.
2, gyerekorvos?
És a pasi, a feleség? Tényleg a kb 30 évek korábbi orvos csak a hülye?
Hát azt írta, hogy 1 heréje működik, mert kiskorában nem szállt le a másik. Most akkor ez azt jelenti, hogy azóta se szállt le a másik, vagy leműtötték, csak későn és azért nem működik, én nem tudom.
Csak nálunk is kevés lett a spermiumszám, és elgondolkodtam, de az én férjemnek érezni, hogy 2 golyója van, aztán, hogy volt-e valami kiskorában azt nem tudom, majd megkérdezem anyóstól.
Azt nagyon érezni, ha nincsenek lent a zacskóban.
Előfordulhat bárkivel, hogy felugrik a hasfalba egy esetleges megnyomástól. De azt lehet érezni, ha akár egyik is nem lóg lent a zacskóban. Az nagyon furcsa érzés, nem lehet nem észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!