Megengednéd a kamasz lányodnak, hogy egy szegről - végről ismerős férfiNÉL LAKJON?
Csak az válaszoljon, aki látta a filmet, vagy olvasta, az alapjául szolgáló regényt!
FérfiNÉL és nem férfiVEL!
4, nem.
Ilyen esetben nekem sem lenne hol laknom, így olyan helyre kell mennünk, ahol engem is befogadnak. Ahol a lányom elfér, ott én is elférek (akár egy ágyban). Amelyik férfi csak a lányomat fogadná be, annak nem tisztességesek a szándékai.
Kizárt. Nem 1940-et írunk, ahol természetes volt, hogy 18 évesen kb házasodnak a nők meg szülnek (valakinek, akit a vszeg szüleik választottak), hanem 2022-őt, ahol nagyon nem normális egy idősebb "ismerősre" hagyni a lányodat.
Az, hogy téged nem zavar, hogy esetleg rámozdul, egy dolog, de tiszteld már a lányodat annyira, hogy nem szolgáltatod ki egy idősebb fazonnak.
Rám a családi barát mozdult (40+). 25 voltam!, felnőtt nő, mégis rohadtul féltem, mert ő akart bármit, én semmmit, de ő 90 kg, én meg 53.
Ráadásul tudta, hogy van barátom, de nem érdekelte.
És ez csak egy, többekkel közösen töltött vacsora volt.
Ha 16-17 évesen otthagytak volna nála, mert "nincs pénzünk fűteni nála meg meleg van", még be sem csukják a szüleim a kaput, máris az ágyra teper.
Komolyan ezt a regényt meg ezt a filmet hozod fel példaként? Hát köze sincs ahhoz amiről beszélsz, enélkül is feltehetted volna a kérdést, ami a könyvben a szereplők között történik, egy teljesen egyedi eset, ahol két olyan ember találja meg egymást, akiktől a háború borzalmai mindent elvettek... Teljesen mindegy, hogy milyen korúak.
Kérdésedre válaszolva, bizonyos esetekben biztos megengedném, de egyébként nem szívesen. Nem csak férfihoz, semmilyen szegről vegről ismert személyhez nem engedném a gyerekemet csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!