Körülöttem már minden ismerősömnek/barátnőmnek/osztálytársamnak van vagy volt barátja/barátnője, csak nekem nem. Eddig ez nem is zavart annyira, de most már kicsit kezd, főleg, hogy a többiek is piszkálnak miatta. Tényleg nagyon ciki? 15/L
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 21:02
2/18 anonim válasza:
Nem.Még csak 15 éves vagy:) Akinek meg ez ciki lenne,az meg gyerekes.Ne adj a korodbeliek véleményére túlzottan!
17/L
3/18 anonim válasza:
Nem ciki.
Az a ciki ha 13 évesen valakit már 6-an megdúgtak..
4/18 anonim válasza:
Dehogy ciki!Ne viccelj már!
Az a ciki,ha valaki 15 évesen pasizik,és megd.gatja magát mindenkivel!
5/18 anonim válasza:
Nem ciki!(;
De amúgy akkor én mit szóljak 18 évesen?!:P
6/18 anonim válasza:
Szerintem meg az a ciki, hogy sokan csak azért "szereznek" barátnőt\barátot, hogy megmutassák a többieknek, hogy ők is valakik, ők is menők, mert nekik is van barátjuk\bartánőjük. A szerelem akármikor rádtalálhat, nem szabad sosem erőltetni, és soha ne akarj másnak megfelelni, mindig csak magadnak. Ugyanannyi idős vagyok mint te, csak fiú, és még nekem sem volt kapcsolatom lánnyal.
7/18 anonim válasza:
jaj nehogy emiatt butaságokat csinálj. Ki nem sz@rja le, hogy a többiek mit mondanak rólad? Ez a te életed, és ha még nem találtál senkit, aki érdemes rá, hogy járj vele, szeresd, akkor ne siettesd. Elég gáz, hogy a többi korodbeli itt gizdul a pasijával/csajával. Egyáltalán ne zavarjon. Hidd el, ha türelmesen kivárod, nagyon boldog kapcsolatra lelhetsz, boldogabbra mint a többiek, és mindenki irigykedni fog, mert őket csak használják, míg téged megbecsülnek.
9/18 anonim válasza:
Előző vagyok. Olvasd el ezt a cikket. De felnőtt szemmel nem, hogy nem ciki, inkább abnormális ha valaki 15 évesen már nem szűz.
10/18 anonim válasza:
szerintem meg az a ciki ha valakinek azért van kedvese, mert cikinek érzi ha nincs. Majd lesz valakid. Legjobb barátnőm is a te helyzetedben van de őt nem érdekli pedig rengeteg helyes fiút mutattam már be neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!