Gyakori népe! Melyik férfinév a legjobb a 3 közül?
Meg is indokolhatod, de elsősorban a szavazati arányok érdekelnek.
Ha szerinted egyik se, akkor irány a következő kérdés, mert az tuti, hogy ebből a háromból lesz valamelyik a gyerek neve.
*Vince helyett a Vincent tetszene, a Vincent már hasonlóan szép, mint a Valter; de az Ágoston szépségi szintjét még talán nem éri el. :):):):):)
Még azt a hajszálat tuti nem; de a Valtert lehet, hogy picit meg is előzi, nemtom. :):):):):):)
De szal nekem pl személy szerint az Ágoston tetszik a legjobban ezek közül,de amúgy szal mind jó név. :):) Még a Vince is, mert amúgy tisztességes név, csak nekem nem tetszik. :):)
Az Ágoston nevet nagyon szeretem, adtam is volna.
A Vince is egy működő név, normális, ismert, nem furcsa de nem gyakori. Nekem viszont túl sok benne a magas hangrend és a "ce", nem tudok hozzá egy kemény, belavaló fickót képzelni (a Bencével is ez a bajom).
A Valter egyàltalán nem tetszik sőt, rossz érzést kelt bennem, ráadásul majdnem Vater.
Az Ágoston nem tetszik, de vállalható.
A Vince egész jó.
A Valter iszonyat gáz. Magyartalan, furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!