Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyakori népe! Melyik férfinév...

Gyakori népe! Melyik férfinév a legjobb a 3 közül?

Figyelt kérdés

Meg is indokolhatod, de elsősorban a szavazati arányok érdekelnek.

Ha szerinted egyik se, akkor irány a következő kérdés, mert az tuti, hogy ebből a háromból lesz valamelyik a gyerek neve.

2022. dec. 6. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
A Valter a malterra emlékeztet.
2022. dec. 7. 03:37
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Ágoston szép, bár nem tudom hogyan lehet becézni. Valter elmegy, bár kissé idegen hangzású. Vince csúnya (pince).
2022. dec. 7. 07:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Valtert egyet ismerek, a másik kettőt egyet se.

Amúgy az Ágostont adnám, az olyan normális hangzású. (Persze a másik kettőhöz képest)

2022. dec. 7. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Vincét jelöltem, ami egy nekem tetsző név amúgy is, de az Ágoston is jó név, és manapság egyedibb. Attól függ, melyik megy jobban a vezetéknévhez.

Valtert semmiképp nem választanám.

2022. dec. 7. 12:05
 15/17 Derjaderja ***** válasza:
100%
12. Ágó becenevét hallottam, de a Gusztit is használták régrn (páromék szomszédja volt, családi ősellenség, a párom azert vétózta).
2022. dec. 7. 13:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vince
2022. dec. 7. 14:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nagyon hasznos volt. Nem tudom, ki és miért pontozgatott le, én minden valaszt érdeklődve olvastam. Úgy néz ki, Ágoston lesz, Ágónak becézve, az szerintem vagány. A Vincével nem tudok megbarátkozni, úgy néz ki, mint egy becenév, felnőtt férfinak nem tudom elképzelni. Valterral kapcsolatos negatív érveitek jók, nekem tetszett a név, de ja, van vele gond.
2022. dec. 17. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!