Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan készüljek petesejt...

Hogyan készüljek petesejt leszívásra?

Figyelt kérdés
Hamarosan esedékes lesz (ha minden jól megy, jövőhét végén, vagy azutáni hét elején) és meglehetősen zavarban vagyok a szőrtelenítés kapcsán. Szeretem viszonylag röviden tartani, de a legutóbbi nőgyógyászati mütétre nem volt elég ez sem, teljesen lecsupaszítottak lent. Most hogy kellene készülnöm?

2023. jan. 6. 13:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia!Én Kaális vagyok vagyis már Dunamenti REK és nálunk sem lehet a férfinek bejönni a konzira mert a covid:) Már vége de ne zavarjon senkit.Nem értem a maszkolást sem hogy minek kell még mindig de ki lehet bírni persze csak nem kényelmes vagy akkor csak a személyzet viselje.

Dunamentiben sem mondanak el fontos dolgokat mindig pl.nem mondták hogy már nem a 12.hétig lehet odajárni uh-ra mint előtte hanem 1 terhességmegállapítót csinálnak és kifújt ami nem baj csak ezt lehetne előre közölni mert ciki mikor hívod őket és kérdezik hogy mit szeretnél még?Érdekes.

19-es Igen,szüljél de ha meddőségibe mégy segítségért akkor lekezelő nővéreket is kifogsz ami még pluszban nagyon hiányzik mikor nem örömödben jársz oda már évek óta sok esetben vagy mikor piszkálnak mert nem oltattad be magad holott viszed a negatív pcr-t ha kell.Sok vizsgálatot nem csinálhatnak meg ami fontos volna pl.PGS az illegális itt pedig rengeteg csalódástól és vetéléstől megkímélné a párokat dehát itt nem lehet ezt elvégezni:)Na ezért mennek sokan inkább külföldre és violá érdekes sokaknak sikerül akár elsőre is.

2023. jan. 9. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!