Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyire fáj az inszeminációná...

Mennyire fáj az inszeminációnál a befúvás?

Figyelt kérdés
febr. 16. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mármint amikor befecskendezik az anyagot? Nekem 4-ből 1 fájt egy kicsit jobban, a másik 3 inkább csak kellemetlen volt. Engem jobban zavart az, hogy ennél ugye jobbab hátradöntik a széket, szinte már a fejembe folyt a vér.
febr. 16. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nekem lombik volt, de lényeg ugyanaz, egy katétert vezetnek fel a méhbe. Akik előttem kijöttek mind azt mondták egyáltalán nem fájt, olyan mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat... Hát nekem meg fájt, teljesen ugyanolyan volt, mint a petevezeték átjárhatósági.

Szerintem ahhoz lehet köze annak, hogy fáj vagy nem fáj, hogy kinek milyen magasan van a méhszája, és milyen a méhe. Nekem az alsó része előre, a felső része hátra hajlik (mint egy kérdőjel), nyilván ebbe sokkal nehezebb volt felvezetni a katétert, mint annak akinek simán előre hajló méhe van.

febr. 16. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!