Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan készüljek petesejt...

Hogyan készüljek petesejt leszívásra?

Figyelt kérdés
Hamarosan esedékes lesz (ha minden jól megy, jövőhét végén, vagy azutáni hét elején) és meglehetősen zavarban vagyok a szőrtelenítés kapcsán. Szeretem viszonylag röviden tartani, de a legutóbbi nőgyógyászati mütétre nem volt elég ez sem, teljesen lecsupaszítottak lent. Most hogy kellene készülnöm?

2023. jan. 6. 13:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenről még nem is hallottam hogy van orvos aki szóvá teszi... Legyél csupasz az a biztos🙂

Én mindig úgy mentem/megyek dokihoz hogy borotválok előtte.

Én is BMC-s vagyok tavaly vagyis most már tavaly előtt nem volt lehetőség altatásra mert elvileg nem volt altató orvos,tavaly már kérdezte a doki hogy szeretném,de maradtam ébren,úgy voltam előtte is kibírtam.

2023. jan. 6. 16:43
 12/21 anonim ***** válasza:

BMC-ben volt leszívásom 2021-ben, altatás nélkül csinálták, igaz, csak 3 tüszőm volt sajnos. Nekem a Covidra hivatkoztak, hogy veszélyes/macerás így altatóorvost áthívni a nőgyógyászatról, meg hogy a 3 tüsző miatt nem éri meg az altatásos procedúra, végül meggyőztek a nővérek/ápolók (az orvos nem, ő konkrétan bunkó volt ebben a kérdésben), de nem bántam meg, mire felfogtam, hogy ez k...rvára fáj, addigra vége is volt. Kérdező: a hüvelyedbe vezetnek be egy tűvel ellátott hüvelyi ultrahang szerű eszközt, bőven elég ha röviden tartod a szőrzetet, nem kell lecsupaszítani teljesen.

Mindenki másnak: már akkor is túlterhelt volt a BMC, azóta, hogy megszűnt a magánellátás és még több beteg zúdult oda, elképzelni nem tudom milyen lehet. Én is nagyon elégedetlen voltam az orvosomtól érkező (vagyis nem érkező) információkkal, meg az egész eljárásrenddel. A nőgyógyászom - akihez 20 éve járok és megbízom benne - ajánlotta. Mondanám, hogy bánom, hogy hozzá mentem, ő még a többi orvosnál is leterheltebb (főorvos), de beszéltem pár emberrel, akik más orvoshoz jártak oda, és hát mindegyiknél gáz volt ez a rohanás, kapkodás, hogy egy nyomorult kérdésre nincs idő. Az enyémnek bónusz volt még a stílusa is... :-( Szar az egész rendszer, hiába mész időpontra, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor kerülsz sorra, kapkodás, tessékmennivetkőzni, a lábam közül diktálja az asszisztensnek a számokat, és már haladunk is a következő páciensre, majd az asszisztens elhadarja mit kell szúrni a következő napokban. Más dokiknál nem tudom hogy volt ez, de vizsgálat közben állandó jövés-menés, telefonálás, nővérke jön a dokihoz kérdezni/aláíratni, telefonon kérdezik mi legyen a szülészeten vajúdó betegével, mobilon egyeztet egy külföldön élő pácienssel időpontot... úgy éreztem én csak útban vagyok, haladjunk, haladjunk. Nemhogy nem kaptam választ a kérdéseimre, hanem a kérdéseimet sem tudtam feltenni.

2023. jan. 8. 01:53
 13/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
BMC-ben mi max egy lombikot vagy egy kezelést vállalunk, utána megyünk máshová, nem normálisak a dolgok ahogy ott mennek. Eleve az, hogy egyetlen konzultációra sem engedik be a férfi tagot, se semmire, szóval azért ez nem éppen ember központú.
2023. jan. 8. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
12-es vagyok: még mindig nem mehet be a férfi? :-o Mikor én voltam a covidra hivatkozva nem engedték be, még mindig arra hivatkoznak? Hát már a hülye kormányzati oldalt is leállították... :-(
2023. jan. 8. 18:27
 15/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen , még mindig arra hivatkoznak. Csak azt nem tudom akkor mi van, ha a páromnak nem adom oda az én leleteimet, akkor mi lesz a konzultáción?
2023. jan. 8. 19:32
 16/21 A kérdező kommentje:
És kedves 12es utána hová mentetek? És 13as hová mentek utána? Egyre jobban elbizonytalanodom és kezd kimerítő lenni a hercehurca.
2023. jan. 9. 09:50
 17/21 Ypszilon1980 ***** válasza:

#13 vagyok:

Egyelőre BMC vagyunk, nem akarok semmit elhamarkodottan. Ha nem leszünk megelégedve, akkor vagy Kaáli vagy van egy másik, de annak a nevét most hirtelen nem tudom. De Isten ments, hogy én miattam valaki a BMC-t otthagyja, mi csak szintén bizonytalanok vagyunk, de ez nem jelenti, hogy rossz, csak mivel azért ez egy eléggé speciális terület, mondjanak el mindent,de itt valahogy ez nem megy nekik. Viszont ami pozitívum, hogyha felhívod őket, akkor készségesek.

2023. jan. 9. 10:42
 18/21 anonim válasza:

Sziasztok, Szintén BMC-s, elvileg nekem pénteken kezdődik a rövid protokoll.

Őszintén szólva én magánúton jutottam el ide a nődokimon keresztül, de nem tudom ez mennyire fogja befolyásolni a főorvos úr hangulatát az állami ellátás keretein belül...magánrendelésen kifejezetten normális. Meglátjuk. Az altatás engem is érdekelne, mert én kifejezetten érzékeny vagyok mindenféle fájdalomra, így mindenkinek jobb lenne, ha engem altatnának, bódítanának. :D

2023. jan. 9. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:

12-es vagyok: nem lett petesejt egyik tüszőben sem, így nem javasolt több saját petesejtes lombikot a doki a korom miatt (betöltött 43. év), és megint csak bunkó volt. Hiába elméletileg az ország egyik legjobb szakembere, így, hogy szinte semmi infót nem kaptam tőle + a stílusa miatt inkább elmentem magánellátásban egy másik meddőségi szakemberhez (aki anno a petevezeték-átjárhatóságit csinálta szintén magánellátásban), másodvéleményre. Ő sem javasolta a saját petesejtes lombikot, de nála úgy nézett ki a dolog, hogy végignéztük a különböző vizsgálatok eredményeit + a lombik kezelési lapot, eredményt és elmagyarázta, mi mit jelent, és miért nem javasolja ő sem. Mindent elmagyarázott és minden kérdésünkre válaszolt - 20-25 perc volt az egész, nem órákig ültünk ott, és igazán ez a szomorú, hogy az államiban ennyi sem jut rád, ennyit érsz a rendszerben, miközben mindenhonnan az ömlik, hogy SZÜLJÉL. Úgyhogy mi megyünk Brnoba donorpetesejtes lombikra.

17-es: nincs már magánellátás itthon tavaly nyár óta, meddőségi centrumok vannak, azokba mehetsz. A Kaáliból lett a Dunamenti Reprodukciós Központ vagy hogy hívják, a BMC megmaradt persze, az is ilyen központ lett. Nem tudom hogy működik most, hogy választhatsz-e, hova szeretnél menni.

18-as: a magánrendelésén normális volt. :) Nincs bódítás, altatás van vagy altatás nélküli, ez utóbbi esetben egy nyugtatót kapsz + egy fájdalomcsillapító injekciót izomba és a beavatkozás után infúzióban fájdalomcsillapító/antibiotikum kombót.

2023. jan. 9. 15:59
 20/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
#19: Tudom, már nincs magánban, de egyelőre a cél a gyerek és nekem az férfiként nagyon fontos és a páromnak is, hogy mindennel tisztában legyünk. Azért bocsánat, de ne akkor derüljön már ki mikor odamegyek mintaadásra, vérvételre, hogy vizeletet is kellett volna vinnem és akkor még meg is kérdezik, hogy ezt nekem hogyhogy nem mondták el. Mert ugye nagyrutinba beletartozik, ami oké, de nem vagyok laboros, a barátnőmnek pl. ugyanezt kérték és neki nem kellett leadni vizeletet, plusz nem is kérte még ott sem senki tőle. Hát basszus nem is fogadnak egy konzultációra sem, ki mondta volna, időpontkérésnél sem. Én is kórházban dolgozok, de ilyet nem engedhet magának meg egy intézet sem, mi fix, hogy már egy ilyen hibáért minimum dorgálást kaptunk volna fentről, de mi ragaszkodunk is minden helyzetben a maximális minőségre.
2023. jan. 9. 18:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!