Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már több mint másfél éve...

Már több mint másfél éve próbálkozunk de nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már több mint másfél éve próbálkozunk a babával de még nem jött össze. Sokszor már feladtam. Síró görcs kap el sokszor mikor már ki vagyok hogy nem jön össze. Kinek mennyi időre jött össze és kellet orvosi beavatkozás? Mi az orvosi beavatkozást inkább kímélnénk. Mi segíthet ilyenkor? Olvastam olyat is hogy meg lehet ölni a speriumokat nálam is lehet ilyen gond? Köszönöm a válaszokat
2023. jan. 6. 01:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Férfi andrológiai vizsgálat a legegyszerűbb és leginkább kézenfekvő. Ezt megelőzően érdemes venni patikában egy férfi termékenységi tesztet, amivel még orvoshoz sem kell menni.
2023. jan. 6. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:

1 év sikertelenség után érdemes vele orvoshoz menni és legalább az alap vizsgálatokat(neked hormon vérvétel, párodnak sperma vizsgálat) megcsináltatni majd lehet tovább menni.

Nekünk 7 év "várakozás" után sikerült a 3.lombikkal, és addig nem egy orvosnál jártunk ahol szinte semmit nem segítettek, plusz magamnak intéztem a legtöbb vizsgálatot.

2023. jan. 7. 10:17
 13/14 anonim válasza:
Szia! Egyik ismerősömék körülbelül 3 éven át próbálkoztak, végül ikreik születtek.(sajnos részleteket nem tudok,hogy mi segített nekik) Remélem nektek is sikerülni fog❤️
2023. jan. 25. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy, van-e vérszegénység, rendszeres menszesz, stb.
2023. febr. 4. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!