Vetélés után 2 hónappal negatív lh teszt? Ez normális?
Figyelt kérdés
Novemberben volt egy missed abom. 28 napra rá megjott. Abban a hónapban nem teszteltem lht mert a hcg sajnos azt is befolyásolja.
Következő hónapban teszteltem a 10. Naptól sajnos 19 napra megjott így nem tudom hogy ovulaltam csak korán vagy egyáltalán nem.
Most ebben a ciklusban az 1. Naptól teszteltem. Ma vagyok a 14. Napon de semmi. Nem érzek változást sem sajnos. Mikorra áll be a hormon szint? Már nagyon jó lenne ha tudnánk probalkozni. 2-3 naponta vagyunk együtt, de a tudat hogy nem biztos az ovuláció nagyon megrémiszt.
2023. jan. 3. 13:38
1/5 A kérdező kommentje:
*terhessegenet a 8. Heten veszítettem el a hcg akkor 47ezer volt. Már az otthoni terhességi teszt is negativ
2023. jan. 3. 13:39
2/5 anonim válasza:
Nekem vetélés után, miutan a 2 es fél hetes vérzésem abbamaradt, tehát az első vérzesmentes naptól számolva (azaz nem ciklusnapról beszélek!!) 25 napra lett ovulációm és baba is lett belőle. Adj időt a testednek, ne akard sürgetni ezt a folyamatot.
3/5 anonim válasza:
Nekem missed ab után azt mondta a doki 3 hónapot várjunk meg utána lehet újra próbálni.
4/5 anonim válasza:
Mást nem tudsz tenni csak tesztelni végig.
De pl nekem 17. Napon van ovum.
5/5 anonim válasza:
Nekem hol van valamelyik ciklusban, hol nincs (missed ab volt 1,5 éve) és engem is megrémiszt, de már endokrinológusnál vagyok, hogy ezt kivizsgáltassam, mert így nem lesz baba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!