Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 év próbálkozás és 2 sikertel...

2 év próbálkozás és 2 sikertelen inszem után endokrinológus?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk babával, az orvosom elküldött hormon vérvételre, átjarhatóságira, de sehol nem talált problémát. Párom is volt vizsgálatokon, kicsit alacsony a spermaszám, de nem annyira veszélyes és vitaminokkal javult is. Volt már 2 sikertelen inszeminációm, viszont arra gondoltam a 3. előtt elmennék egy teljes hormonkivizsgálásra, mivel elképzelhetetlennek tartom, hogy nincs probléma és inszemmel sem sikerül. Mit gondoltok erről? Van olyan akinek az endokrinológus megtalálta a problémát?
2022. dec. 28. 15:20
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
30as igazad volt, ebből sok minden nem derült ki, de most már mindegy, akkor futok majd még egy kört :D
2023. jan. 5. 14:48
 32/32 anonim ***** válasza:

Mi történt azóta kérdező? Hogy vagy?

Én PCOs gyanú miatt azonnal el lettem küldve endokrinológushoz.

2023. szept. 27. 17:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!