15. dpo-n vagyok, mensi sehol. Még nem teszteltem, mert várnék még 2-3 napot, hogy biztosan nem csak késik-e. Vélemények? (többi lent...)

Figyelt kérdés
A sztorim: 1,5 éve nem jön a baba, túl vagyunk sok kivizsgáláson. Kiderült, hogy heterozygota vagyok, amire folátot szedek, illetve 21. napi vérvételen 645 lett a prolaktin szintem. Ebben a ciklusban a szokotthoz képest korábban volt a pteérésem ( ciklus 12.-13 napján volt pozi az ovu teszt) rá 4 napra pedig elkezdett fájni a mellem. Ez is fura volt, mert mindig nemvárt előtt 1 héttel kezd csak el fájni és nemvárt napján elmúlik. Azóta tény, hogy enyhült, viszont még ma (15. dpo-n) is fáj. Tesztelni már nem merek, mert félek a csalódástól. Nagyon megköszönöm, ha hasonló képpen jártatok és megírjátok a ti sztoritok végét. <3

#mellfájdalom #nincs pms tünet
2022. nov. 18. 08:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

4-es vagyok, én is szívből gratulálok! :)

Kb. 2 hét múlva érdemes elmenni orvoshoz, akkor már szívhang is lesz, addig pedig vigyázz magadra! :)

A folát szedése most még fontosabb, és legyen otthon magnézium, ha esetleg görcsölgetne a hasad. Ez utóbbi egyébként normális, amíg nem túl erős és nem vérzel, addig nincs vele probléma.

Minden jót kívánok nektek! :)

2022. nov. 20. 09:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom! 😊🙏Nagyon aranyosak vagytok! Remelem minden rendben lesz! Koszonom a tanacsot 4-es! 😊
2022. nov. 20. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!