15. dpo-n vagyok, mensi sehol. Még nem teszteltem, mert várnék még 2-3 napot, hogy biztosan nem csak késik-e. Vélemények? (többi lent...)
Ne haragudj és kívánom, hogy terhesség legyen a háttérben, de se jósok nem vagyunk és még röntgen látásunk sincs (mondjuk úgy se látszik még semmi).
1,5 év után már képes az ember a legkisebb dologba is belemagyarázni bármit, de közben meg nem vagy te se robot, nem kell hogy ugyanolyan legyen minden ciklusod.
Drukkolok neked, de basszus csak akkor lesz válasz ha csinálsz egy tesztet. Az nem releváns számodra hogy Piri ilyen “tünetekkel” terhes lett, Kata meg nem.
1es a számból vette ki a szót.
Mi nem látunk beléd, a tünetek pedig bármitől lehetnek. Egy teszt és megtudod.
Jól teszed, ha vársz egy kicsit, csak pár napot a teszttel, utána már biztosabb eredményt fogsz kapni.
Én néha nem bírtam ki, és korábban teszteltem, mindig sírás lett a vége.
Sok év próbálkozás, és néhány sikertelen lombik után, 2 különböző klinikán mondta azt 3 különböző orvos, hogy természetes úton nem lehet gyerekem, de mesterségesen sem nagyon, felesleges a szervezetemet tovább terhelni... tavaly feladtuk a dolgot. Igaz, beleszakadt a szívem, de megértettem, hogy a "nem" az "nem."
Júliusban kimaradt a menzeszem, ami sajnos nem szokatlan dolog nálam, az elmúlt években nagyon rendszertelen volt. A kimaradt 14. napján kellett mennem kontrollra ciszta miatt, és akkor derült ki, hogy egyrészt a ciszta felszívódott, másrészt ikreket várok, spontán terhességgel, mindenféle orvosi rásegítés nélkül :)
A nőgyógyászom erre csak annyit mondott, állítson bárki bármit, de amíg egy nőnél jelentkezik a havi vérzés, addig bármikor van esélye a teherbeesésre. És ezzel le is tudtuk a dolgot :)
Sok sikert és kitartást kívánok nektek!
Amúgy hány napos a luteális fázisod? Mert nekem pl 16. dpon jött meg mindig.
Nyilván ha neked korábban szokott, most lehet ez 14. dpo is, akkor ez bíztató de más oka is lehet, teszt nélkül csak találgatni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!