A gluténérzékenységed megnehezítette a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Évek óta voltak emésztési gondjaim, de egyetlen orvosnak sem jutott eszébe, hogy végezzen egy szűrést gluténérzékenységre. Magánrendelésen, végső megoldásként kértem, hogy végezzenek el rajtam egy ilyen vizsgálatot és most derült csak ki. Lassan szeretnénk kisbabát és most azon aggódom, hogy - mivel valószínűleg évek óta - gluténérzékeny vagyok, nem fog összejönni a baba. Volt valaki így? Mennyi idő alatt sikerült teherbeesni?2022. okt. 22. 16:30
1/6 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, ezen kár aggódni
2/6 anonim válasza:
1-es, azért ez nincs feltétlenül így. Attól is függ, hogy mennyire tartod a diétát. Ha tartod, akkor nincs gyulladás, ergo jobbak az esélyek.
3/6 anonim válasza:
A jezeletlen gluténérzékenység bizony okozhat meddőséget.
Kezdj el diétázni, akkor jobban leszel, szerintem emiatt nem lesz gond így, hogy már tudod mit kell tenned. Vasad rendben van?
5/6 anonim válasza:
nem okozott problémát, egyébként terhesség alatt derült ki.
6/6 anonim válasza:
Diétát ha tartod, akkor szerintem ugyanannyi az esélyed. Én 18 éves korom óta az vagyok, 24 évesen fél év alatt teherbe estem, pedig hashimotom is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!