Glutén bevezetése: pörkölt liszttel vagy ételben főtt liszttel?
Mi pl kenyérrel vezettük be.
Mikor reggelizünk, kap falatkakat. Kb borsó nagysagúakat
Én is főtt grízzel vezettem be, pici reszelt gyümölccsel.
Utána pedig kapott gabonás pépet.
Így van ahogy az ötös írja. Bevezeted akkor is ha vélhetően cölilákiás a gyermek, aztán lehet akár hanyagolni is, majd ha már elegendő idős akkor gasztros kivizsgálja és előtte kell visszaterhelni, hogy a vizsgálat valós eredményt adjon. De bevezetni be kell.
A kérdésre a válasz: mindkettő jó bevezetni, esetleg még jó a dara. A darát elkészítheted anyatejjel tejbegriznek (vagy tapszerrel)
Én nem értem miért kell ezeken ennyit stresszelni
A tápcsatorna és a fogazat alapján az ember mindenevő
Nem lesz tőle semmi baj, viszont ha véletlenül allergiás is az máshogy nem fog kiderülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!