Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy viselitek a sikertelenséget?

Hogy viselitek a sikertelenséget?

Figyelt kérdés

Több, mint 2 éve várjuk, hogy gyermekünk lehessen. Fiatalok vagyunk, még egyikünk sem múlt el 30, de sajnos már egyre rosszabbul érinti mind a kettőnket a sikertelenség.

Engem nőként minden egyes hónapban egyre jobban, és jobban megvisel... Főleg akkor, amikor valaki bejelenti, hogy terhes... Sokszor napokig sírok,letargikus vagyok. És reményvesztett...

A kivizsgálások, kezelések folyamatban vannak, ezzel kapcsolatban haladunk, de annak ellenére csalódott vagyok.

2022. okt. 7. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Mi még csak kb 4-5 hónapja próbálkozunk, első hónapban össze is jött de csak kémiai lett sajnos. Kellett idő míg helyreáll a ciklusom, elég stresszes voltam-vagyok de próbálok pozitívan hozzá állni elterelni a gondolataimat. Elkezdtem jógázni illetve aviva tornázni+ inozitolt vitaminokat szedni nyár óta. Most kiderült hogy magas a prolaktin szintem, lehet ez állt a sikertelenség hátterében, kaptam arra bromot így most reménykedek hogy kövi hónapok màr sikeresek lesznek. Plusz a 21. Napi vérvétel igazolta, hogy volt peteérésem elég magas progi szinttel, így ez most reményt adott hogy peteérésem tuti van :)
2022. okt. 7. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom. Ismerős baráti pár szó szerint ebben a helyztben van, fiatalok, 2 éve próbálkoznak. Próbálnak derűsen hozzáállni, de látom, hogy nagyon megviseli őket.

Nálatok van konkrét probléma? Mert ott nehezítő körülmény, hogy semmit nem találtak, nem tudják miért nem jön össze. Eddig volt 2 sikertelen inszemináció, most jön a 3., aztán ha az sem sikerül, akkor lombik. Úgy látom, hogy nekik ez ad erőt, hogy látják a következő lépéseket, és mivel fiatalok és elvileg egészségesek, nagyon bíznak a lombikban mint végső megoldás.

2022. okt. 7. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz,mert minden hónapban reménykedünk, aztán szètesünk, aztán összeszedjük magunkat és újra kezdjük. Nehéz másra koncentrálni. Én tanfolyamra járok , ez picit segít másra figyelni.
2022. okt. 7. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi 1 eve probalkozunk. Nekem kb felevnel volt nehez.. foleg hogy addig es utana 1-2 honapig kb minden tunetet terhessegnek tudtam be.. minden honapba biztos voltam benne hogy na most sikerult es meg sem.. volt az 1 ev alatt 2 pozi tesztem is. De mivel mindent megtettunk ami tolunk telheto volt ( homerozes,ovuteszt, gyogyteak) es ezeken felul egyebkent rendszeres szexualis eletet elunk / eltunk igy valahol tiszta a lelkem hogy mi mindent megprobaltunk. Munkahely valtas is volt az sem..

Jelenleg elottem mar csak az van hogy hova kellene mennem.

2022. okt. 9. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!