Kinél megy babaprojekt ebben a ciklusban?
Ki hogy érzi magát ebben a hónapban?🙂
4. dpo-n vagyok ma. Pozitív ovutesztes este (is) sikerült együtt lennünk.
3-as voltam.
Én még ovu előtt állok, napokon belül lesz ha minden igaz :) tesztelek.
Mi most egy napot sem hagytunk/hagyunk ki. Nincs erőltetve. Inkább úgy mondom, h nem fogjuk vissza magunkat. Reménykedem :))
10-es vagyok
Sziasztok! Miújság csajok?Ki hogy érzi magát?
Én pozit teszteltem, tegnapelőtt óta szépen erősödik. Ma van a 13. DPO
3-as voltam 🙂
Gratulálok 3-as!!! Ez szuper🤗🤗🤗
Nekem ma van az inszem utáni 3.dpo de nem sok esélyt látok ugyanis az 1.dpon belázasodtam, és azóta is nagyon rosszul vagyok. Covidosak lettünk sajnos. A férjem már úgy adta le a mintát is (mint utólag kiderült).
Nem szabad feladni. Én olyan alacsony progeszteronnal lettem terhes, hogy amikor megláttam a 21. napi eredményem, el is engedtem ezt a hónapot. Aztán egy megérzés miatt csináltam mégis tesztet a 11.dpo-n, és pozitív lett. Azóta persze megy a progipótlás. 😊
Szóval vannak még csodák, hátha nektek is épp most jön el. 😉
Sziasztok!
Nagyon szurkolok, kerdező, remélem minden rendben lesz és hamar meg is gyógyultok!
Hármas, gratulálok :)
Nekem a 13. napon szinte a semmiből lett nagyon erős pozitív az lh tesztem. Éjszakás voltam, 20.45-kor csináltam meg, viszont még akkor 23 óra körül elkezdtem érezni a brutál erős ovus fájdalmat, így most nem tudom hogy 10 vagy 11. dpo-n vagyok-e, de még nem szeretnék tesztelni. 3-4 napja hullámokban szédülés jön rám, amúgy semmit nem érzek. Gondolom most sem sikerült :(
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!