Kinél megy babaprojekt ebben a ciklusban?
Itt is 1 hèt mulva van ovum
3/3 azt mondod ovu napjàn voltatok együt az mièrt lenne kèső? Bocsi de nekem ez az első honapom az ovu tesztel azt mondjàk hogy az a jò idő ovu napjàn
Nekem 2.dpo, ilyenkor olyan lassan telnek el a napok, bezzeg máskor…😅
Sok sikert mindenkinek!
Igen, lassan telik, minden kis bélmozgásra felfigyelek én is, az a baj.. 😆
Sok sikert neked is!!
#2-es
4es! Azért lehet már késő, mert nem tudod, hogy a pozitív teszt után hány órával lökődik ki a petesejt. Ha már hamar, mondjuk 12 múlva, és tegyük fel, 8-16 óráig életképes, akkor le lehet maradni róla..
Sokkal biztosabb, ha a pozitív napon már együtt vagytok, úgy már lesz helyben spermium az ovura!
Nálunk is. 2. dpo. Ez a 13. hónapunk, 2 hete inofolic premiumot iszom. Nem tudom lehet-e köze hozzá, de most nagyon fájdalmas volt az ovu. Szoktam érezni, de ennyire még soha. Bizakodunk🙂
Sok sikert mindenkinek!
1.dpo. nagyon bizakodom :)
24-én kora este volt pozitív az LH tesztem.
együtt voltunk 22. reggel, 23 este, 24 este, 25 este. tegnap este volt egy kis alhasi fájdalmam, korábban ez nem volt jellemző.
ez a második próbálkozós hónapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!