Teherbeesési probléma gyulladás miatt?
Nekem pl gyulladásban volt az arcom évekig a fogamról amiről nem tudtam mert soha nem fájt csak lyukas volt 🤷♀️
Röntgenen derült ki
Kihúzta a fogam az orvos majd rá 1 hónapra teherbe estem úgy hogy előtte 7 évig sikertelenül próbálkoztunk!
Tudom ez nem intim fertőzés. Csak példa, hogy mennyi minden befolyásolhatja...
Nekem most a kivizsgálás alatt derült ki, hogy lezártak a petevezetők. Mivel van egy természetes úton fogant kisfiam aki 2,5 éves elmúlt és másfél éve nem esek teherbe, valószínű a szülés után valamikor lehetett egy csendes fertőzésem ami lezárta mindkét vezetőt.
Tünetem semmi nem volt, nem is sejtettem, hogy ilyen probléma állhat a háttérben.(IRem van így azt hittem most az nem áll jól esetleg)
Köszönöm szépen a valaszaitokat!
Egyébként tavaly ilyenkor volt egy missed abom, aminek műtét lett a vége. Akkor elsőre sikerült a baba. Nem értem most mi történik. Bízom benne, hogy az antibiotikum megoldja a problémát 🤷♀️
Ha nem, akkor következő hónapban nekem is lesz atjarhatosagi vizsgálatom és így tovább 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!