Kinél megy babaprojekt ebben a ciklusban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 20:15
11/61 A kérdező kommentje:
Szurkolok mindenkinek. Ki mikor tervezi hogy tesztel?
Nagyon nehéz kivárni 😫
2022. szept. 27. 16:13
12/61 anonim válasza:
#2 vagyok.
Én pénteken már tesztelek, akkor leszek 13. dpo-n. Az ovum LH teszttel követtem, bízom benne, hogy esetleg most... Ez a 9. hónapunk... Soha nem volt még pozitív tesztem, olyan jó lenne...
13/61 anonim válasza:
3-as vagyok. Én hétfőn reggel tervezek tesztelni. Az lesz a 12. dpo. Egy 10-es érzékenységű teszt már kimutatja szépen olyankor, ha baba van.
14/61 anonim válasza:
Én meg egyes vagyok. 😂 Holnap lesz elvileg lh csúcs. Ma már majdnem pozi lett az lh tesztem, így kihagytuk a mai összebújást. Remélem, hogy nem tévedek és nem maradunk le a csúcsról. 😂 Tegnap voltunk együtt, meg holnap is jó lenne. Nekünk ez a 3. hónapunk.
15/61 A kérdező kommentje:
Én is hétfőn tesztelek. De csak egy próbát. Nem várok tőle sokat, ugyanis csak 10. Dpo lesz. Az első babánkat is a 10.dpo-n mutatta a teszt már halványan de kivehetően.
2022. szept. 28. 08:57
16/61 anonim válasza:
#8 vagyok. Jövő szerdán tervezek tesztelni, az lesz a 12. dpo.
Kérdező, ugyanott tartunk :)
Felteszitek majd a teszteket?
17/61 A kérdező kommentje:
Kedves 8as!
Igen, napra pontosan ugyanott tartunk 😁 felteszem, csak legyen pozitív 🙏
2022. szept. 28. 14:18
18/61 A kérdező kommentje:
2-es! Tesztelték reggel?🤗🤗🤗
2022. szept. 30. 08:15
19/61 A kérdező kommentje:
*teszteltél
2022. szept. 30. 08:15
20/61 anonim válasza:
Szia! Megjött, úgyhogy nem jutottam el odáig... Nektek megy a drukk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!