Timi1991 kérdése:
Mivel 1 év alatt nem sikerült teherbe esnem, így a doki most elküldött laparoszkópiás átjárhatósági vizsgálatra.Aki volt ilyen műtéten írjon legyenszíves, hogy hogy zajlik ez az egész. Hány vágást csinálnak? Hány napig kellett kórházban lenni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 13:09
11/17 anonim válasza:
Áprilisban vagy májusban küldött, júniusban megvolt. De én kértem, hogy csináljuk meg minél előbb, mert júliusban munka miatt 1,5 hónapra elutaztam. Így nem volt konkrét időpontom, hanem akkor kellett mennem mikor lemondás volt a műtéti naptárában. Egy hétfői napon szólt, hogy csütörtökön műtét.
12/17 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy ez 2018ban volt.
13/17 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítséget! :)
2022. aug. 19. 14:19
14/17 A kérdező kommentje:
Abban még tudnátok segíteni, hogy miket kell vinni a kórházba? Nem szeretnék túl sok dolgot bevinni, de azt sem, hogy valami otthon maradjon.
2022. nov. 16. 08:22
15/17 anonim válasza:
Szerintem semmi extrára ne gondolj. Egy éjszaka az egész. Azt vigyél amit logikusan vinnél. Olyan bugyit vigyél, ami extrán kényelmes, ne szorítson, ne legyen nehéz le-föl húzni. Illetve nekem kértek kompressziós harisnyát.
16/17 A kérdező kommentje:
Hálóing,fehérnemű,tisztálkodási szerek, törölköző, papucs. Ezekre gondoltam. Köntöst érdemes vinni vagy az elhanyagolható?
2022. nov. 16. 11:59
17/17 anonim válasza:
Én köntöst nem vittem, de én kétágyas szobában voltam, aminek volt fürdőszobája, nem kellett a folyosón grasszálni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!