Norcolut szedése után mi történt veletek?
Napi 4x1-et kell szednem, hogy megjöjjön öt napig, ez volt az első napom, most eléggé görcsölök. Itt tehát most minden tapasztalat érdekel, pl hogy milyen volt utána az első vérzés, rendbe hozta-e a kezelt problémát, vagy hogy utána sikerült-e teherbe esni.
Elég érzékeny most a lelkem, rám férne egy kis sorstársi bátorítás. Köszönöm, ha válaszolsz.
Szia!
Nekem anno azért kellett szednem 3 kúrát, mert 2 hetente 2 heteket véreztem. Pcos+ir vagyok.
Rosszul voltam tőle, durva hangulatingadozás mellfájdalom, éhségroham.
A harmadik kúra után lett egy majdnem 5x5 cm cisztám. 1 ciklussal később meg már terhes voltam a harmadikkal.
Napi kétszer egyet szedtem én is, miután fél évig nem menstruáltam. És meghozta a mentsruációt pár nappal azután, hogy abbahagytam. Kicsit talán jobban görcsölt, de nem volt nagyon más, mint szokott. Én mellette elkezdtem szedni Premenst, Inozytol Pcos kapszulát, meg használtam Womens Cream-et (mindet nőgyógyász ajánlotta). Úgyhogy ezentúl mindig meg is jött rendesen, nem tudom ha csak a Norcolutot használtam volna, az egyszeri vagy tartós segítség lett-e volna.
Fél évvel azután, hogy ezek rendezték a ciklusomat, teherbe is estem. Most vagyok 15 hetes, azt leszámítva, hogy meghalok a rosszullétektől, teljesen problémamentes terhesség eddig, és nem szedek már semmit csak terhes vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!