Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » SEGÍT VAGY MÉGJOBBAN BEKAVAR...

SEGÍT VAGY MÉGJOBBAN BEKAVAR A NORCOLUT SZEDÉSE?

Figyelt kérdés
IGAZ BEÁLLÍTJA A CIKLUST?CSAK AKKOR ABBAN A CIKLUSBAN,VAGY A KÖVETKEZŐ MENSESEK IS IDŐBEN KEZDŐDNÉNEK? TÁVOZIK EZZEL A GYÓGYSZER SZEDÉSÉVEL A 4CM-es CISZTA?
2015. márc. 4. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

A norcolut nem állít be semmit, amikor elfogy, a hormonmegvonás miatt ledobódik a nyálkahártya és ennyi. Megjön a vérzés és így lehet a 3. napon hormonsort nézni, ciklust követni, de másra nem igazán való. Miért kaptad?

A ciszta ha a petefészkedben van, azzal sem csinál semmit.

2015. márc. 4. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem is írta fel rendszertelen vérzés miatt endokrinológus, aki amúgy semmit nem talált

ahogy elolvastam a tájékoztatóját, hogy (tuti nem jól emlékszem de valami olyasmi rémlik)hogy azoknak való akiknek kevés(v sok) az a hormonuk ami miatt a méh nyálkahártyája vékony(v vastag)de tényleg nem emlékszem

csak arra, hogy nem mertem szedni, mert arra vonatkozó vizsgálataim nem is voltak, amik indokolták volna, a hormonjai meg maguk voltak a tökély minden leleten

később kiderült hogy a folyamatos felfázások gyulladások hatottak ki a menstruációm zavaraira

2015. márc. 4. 18:25
 3/3 A kérdező kommentje:
MÁR TÖBB HÓNAPON ÁT FIGYEL AZ ORVOS KITOLÓDIK CIKLUS NEM 28.NAPRA JÖN MEG A VÉRZÉS HANEM ÖSSZE VISSZA 34.NAPRA DE VANHOGY 42.NAPRA "VÁNDORLÓS CISZTA SZERENCSE NEM KELL MŰTENI.HA NEM AZ AKKORI CIKLUSBAN AKKOR A KÖVETKEZŐBEN TÁVOZIK.--SZERÉNY VÉLEMÉNYEM:NEM SZERETNÉM EZT A NORCOLUTOT.4-5HÓNAP ELTELTÉVEL LOMBIK PROGRAM INDULNA.
2015. márc. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!