Volt már valaki, akinek a Norcolut nem hozta meg?
Nekem volt ilyen. Mondjuk én évente egyszer, jobb esetben kétszer menstrualtam. Az okát senki nem tudta megmondani, pedig rengeteg orvosnál jártam. Ekkor még vedekeztunk, mert nem akartunk gyereket. Egyszer nem használtunk gumit és teherbeestem. Abszolút problémamentes volt a terhességem, a fiam is egészséges. De azóta sem jön meg. Még mindig nem tudom, hogy mi a bajom, talán egyszer majd kiderül. Úgyhogy fel a fejjel, csodák mindig vannak.
2015. jan. 24. 21:02
2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi :) Pedig azt gondoltam, ha egy lórugásnyi hormontól sem jön meg, akkor odalent minden halott.
Hány napig kellett szedned és milyen dózisban? Nekem most kellett bevennem egy egész 20 db-os csomagot, reggel-este 1 db-ot. Tegnap este fogyott el,de ma már érzem, hogy leszakad a derekam... Nekem szülés után rendszeres volt, most valamiért nem jött meg, ezért írta fel a doki.
2015. jan. 25. 14:02
4/17 A kérdező kommentje:
Nekem napi 3-at kellett 5 napig. Miután abbahagytam, másnap és utána nap is egész nap volt mensis görcsöm, de semmi. Ma 6. nap és semmi.
Nekem egy éve nem jön meg valamiért. Gondolom hormonális ok. De hogy a Norcoluttól sem....ezt nem gondoltam volna :(
5/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy egy éve kezdtem el kicsit intenzívebben mozogni, (napi 45 perc intervall futás). Előtte is mozogtam minden nap, csak akkor heti 2-3 nap volt futás a többi nap ellipszisjárózás. A futástól lement 2-3 kiló, most 48-50 kg vagyok 167 cm-hez.
Lehet ez kevés, na de a Norcoluttól akkor is meg kellett volna jönnie szerintem....
Elhalt odalent minden szerintem. Húzhatom le a rolót :(
jaj ne mondj már ilyet!! Előző válaszoló vagyok és elmondanám hallottam olyan terhességről, ahol egyszer menstuált egy évben a hölgyike és kövi hónapban babás lett. Nincs valami kísérő ok,esetleg? PCOS? Ha jól olvastam egy fórumon akkor volt akinek 2 hét után jött meg tőle. Azért a helyedben felkeresnék egy orvost, hogy mi van a háttérben, mert lehet valami betegség áll a háttérben és gyógyszerrel meg is javulna a helyzet.... KITARTÁS!!!
2015. jan. 25. 21:16
Jah azt nem írtam én 164 cm vagyok és 51 kg :-D Szóval szerintem ez nem ennek a függvénye, inkább nézesd meg magad dokival. Azért az elkeseredéssel várj még, megjön ám csak egy kicsit hagyja, hogy izgulj :-P
2015. jan. 25. 21:17
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást :)
Nekem egy évvel ezelőttig rendszeres volt, igaz 40- 50 napra, de legalább megjött. Viszont a -2-3 kg fogyás óta zéró. Orvos látott, azt mondta szervi bajom nincs, citológia negatív. Már évekkel ezelőtt egyszer volt, hogy hosszabb ideig nem jött meg, akkor 5*1 szem meghozta a 4.nap este.
Most 5 napig 3 db semmit sem csinál. Ezért gondolom, hogy elhalt odalent a teljes működés.
Igaz babát még csak egy 2-3 múlva vállaltam volna de, de így legalább tudom, hogy azon már nem kell pánikoljak, hogy "ketyeg" a biológiai óra, mert már leállt :D
Ezt dobta a gép :)
De köszi a kedvességet, nagyon jól esik, és jó tudni, hogy még vannak ilyen emberek :)
Áh ettől nem kell azt gondolnod, hogy ott bent leállt minden.... Ha nem vagy 50-hez közel, akkor valószínű nincs ilyen probléma! :-D Az jó, ha az ilyen eredményeid jók, ez már nagyon jó jel. Meg kellene látogatnod egy endokrinológust és lehet ő tudna segíteni. Elég ha csak valamelyik hormonból kevesebb van és már borul is sajnos minden... Bonyolult és csodálatos dolog a női szervezet, nekem egy évig nem sikerült teherbe esnem, majd felkerestem dokit és 2 hónap alatt már ott is volt a kislányom a pocakomban! Szóval ne tessék feladni SOHA, mert mindig van remény!!
2015. jan. 26. 13:38
Sasjnos mi nők ott követjük el a hibát, hogy ciklusproblémával nődokihoz fordulunk. :-(
Pedig nem hozzá kéne.
Hacsak nem valamilyen szervi ok van, akkor ez a hormonok birodalma, az pedig endokrinológus szakterülete. Ha végre szakértő kezekbe kerülsz, egy életre elfelejtheted a norcolutot, és meg sem fog fordulni olyan a fejedben, hogy neked annyi lenne!!! :-)
2015. jan. 26. 18:10
Kapcsolódó kérdések: