Norcolut szedése mellett teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Tegnaptól szedem, erős vérzésre kaptam, ami ma megszünt. 20 napig kell szednem, emellett teherbe lehet esni?2014. júl. 23. 17:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem akkor kellett szedni, mikor elhuzodo, barnas verzesem volt. Segiti lelokodni a mehnyalkahartyat.
2/5 anonim válasza:
Barátnőm teherbe esett,de el is vetélt.
3/5 anonim válasza:
Én teherbe estem (nem tudtam), és Norcolutot írt fel a doki. A baba hál' Istennek eléggé ragaszkodott hozzám, mert dacára annak, hogy egy egész dobozzal beszedtem, nem vetéltem el (a mensi meghozása lett volna a cél, babát szerettünk volna). Azért ha egy mód van rá, ne emellett ess teherbe, vetélést okozhat.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy mielőtt elfogyna, tesztelek, és ha netán pozitív, visszamegyek az orvoshoz, hogy mi legyen, felír-e pl Duphastont a megtartásra.
2014. júl. 26. 18:48
5/5 anonim válasza:
3-as, egészséges lett a baba? Én ugyanarra szedtem, mint 1-es, de nálam előtte kizárták a terhesség lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!