Norcolut szedése mellett előfordulhat, hogy sikerül teherbe esnem?
A ciklusaim eléggé hosszúak és változóak szoktak lenni. mivel 34 éves leszek és babát szeretnénk kb. 1 éve próbálkozunk, sikertelenül. Voltunk már a párommal kivizsgálásokon, nőgyógyásznál és endokrinológusnál is. Nagy eltérést nem találtak nálam, kicsit a Tsh-m és az Lh- Fsh aránya volt eltérő. Előfordult az utolsó ciklusom óta, hogy barnás folyásaim voltak, ami napokig jelen volt, majd 1-2 napra elmúlt. elmentem nőgyógyászhoz, norcolutot írt fel, mert azt mondta, hogy sárgatest elégtelenségem van. Már 7. napja szedem és a 3. naptól teljesen meg is szűnt a barnázás. A hőmérsékletem is vezetem. Az elmúlt napokban, főleg amióta szedem a gyógyszert, igen szépen elkezdett felkúszni a hőmérsékletem, ami egyébként alapból nem szokott magas(36,2-36,7)lenni. Az biztos, hogy amikorra a gép behúzta nem volt peteérérsem, mert a hőmérsékletem utána is össze vissza ugrált és nem emelkedett szinte semmit. Viszont márc. 12-től, már nem esett le az alaphő alá, igaz voltak benne ugrások, de inkább kezdett emelkedni. Szerintetek lehetséges, hogy a 27. napon lett volna peteérésem? egyáltalán most lesz peteérésem a norcoluttól? Elnézést ha butaságot kérdeztem, de gondoltam, talán van itt valaki aki tud ebben tanácsot adni. Előre is köszönöm.
Valóban azért irják föl, hogy megjöjjön, neke is igy volt, mármint ezért irták fel. Előtte ultrahang, teszt -. Beszedtem, de csak nem jött meg.
Az okozat már 2,5 éves, kislány és teljesen egészséges :)
Ja és 2 dobozzal kell beszednem, napi 3x1 szemet.
A hőgörbémre mit mondotok, lehetett peteérés, vagy csak a norcolut nyomta fel ennyire a hőmérsékletemet?
Tegnap elfogyott a norcolut, 2 dobozzal szedtem be.
A szedése második napjától elmúlt a barnázás teljesen.
A hőmérsékletem, így alakulgat.
Normális, hogy ennyire megemelkedett a hőmérsékletem, még soha nem ment ilyen magasra. A gyógyszer abbahagyása után, hány nap múlva kellene, hogy megjöjjön? A norcolut szedése közben lehetett peteérésem?
A hőmérsékleted szép magas, de azért ne éld bele magad semmibe, bár látod, ahogy írták már előttem előfordul, hogy valaki a Norcolut mellett terhes lesz, de szerintem nem ez a jellemző.
Én szülés után kaptam Norcolutot, mert nem akart elmúlni a gyermekágyi vérzésem, hetekig barnáztam. Az orvosom azt javasolta, hogy csináljunk egy kémiai abráziót, mielőtt műtétre kerülne a sor. Erre kaptam a Norcolutot. Ezt csak azért írom le, mert ezek szerint a Norcolut kémiai abráziót csinál = kémiai úton "lekaparja" a méhnyálkahártyát.
Ahoz nagy csoda kell, hogy egy ilyen nyálkahártyaleválást egy kis embrió túléljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!