Volt már valaki, akinek a Norcolut nem hozta meg?

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. 5 napja abbahagytam már a Norcolutot, de még nem jött meg. Korábban is volt, hogy kimaradt pár hónapig, akkor 4-5. napon meghozta. Mi van, ha mégsem jön meg? Nekem annyi?

2015. jan. 24. 20:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor lehet nem is olyan nagy gáz, hogy nem jött meg a Norcolut undormányos szintetikus utálattól? :)

Azt hiszem megfogadom a tanácsod. Valószínűleg végig csináltatna velem még egy Norcolut kúrát, amit nem akarnék még egyszer elviselni.

Amúgy most próbálkozom ilyenekkel, hogy gynex energy , E Vitamin, Wild Jam gyökér.

Az endokrinológus milyen gyógymódokat javasol amúgy?

Köszi hogy mellettem álltok!Most sokat számít!

2015. jan. 26. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű első körben elküld vérvételre, ahol kiderítik melyik hormonnal esetleg mi mással van a baj. Aztán ha ez kiderül ő már nagyon sok dolgot tud javasolni és nem minden esetben gyógyszeres kezelést. (vannak olyan tevékenységek, amik kedvezően befolyásolják pl. PCOS-t a mozgás és diéta). Szóval hidd el nem fogod megbánni, ha megkeresel egy endokrinológust!

Én voltam, aki többször sokat írt neked. Majd jelentkezz mit mondott a doki :-D

2015. jan. 26. 22:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Okes,nogyogyi akkor kilove.Tudnal esetleg Bp-n javasolni endokrinologust?Koszi :-)

Minenkepp jelentkezek majd :-)

2015. jan. 27. 07:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Nőgyogyi lemondva, endrokin dokinéni befoglalva :) Sajna csak február 17-re kaptam időpontot. Addig marad a gynex energy csepp,az E-Vitamin, meg utána nézek ennek az Aviva tornának.
2015. jan. 27. 13:13
 15/17 anonim válasza:
Én most szedtem be a második doboz norcolut-ot az első hónap után nagyon kevés volt szinte semmi de most a második után nagyon erős volt. Nekem is utoljára spontán még nyáron volt meg a menszeszem. A nődoki nekem azt mondta hogy mindenképp valami hormon probléma valószínű progeszteron hiány mert a nőknek általában leáll a peteérése 45-47 éves koruk körül de van aki még ezután is menstruál vagy 10 évig (anélkül hogy lenne peteérés) szóval mindenképp hormon probléma.
2015. jan. 27. 20:31
 16/17 anonim válasza:
Még mindig a 15-ös vagyok. Én beszedném a második dobozt is mert a gyógyszer tulajdonképpen progeszteron pótlás ami nagyon fontos. A barátcserjében van még progi ezt nekem az endokrinológus mondta de azért az sem 100% természetes hiába van a tablettára ráírva.
2015. jan. 27. 20:36
 17/17 A kérdező kommentje:

Közben beszéltem egy endokrinológussal, azt mondta, a Norcoluttal többet ártok magamnak, mint amennyit használ, mert szintetikus. Ezért döntöttem úgy, hogy nem nőgyógyászhoz megyek, hisz szervi bajom nincs.

Egyébként így utólag belegondolva...a nőgyógyászaink is lehetnének kicsit felelősség teljesebbek, nem? Meg sem nézetik a hormon szintünket, csak egyből Norcolut. Azt majd lesz valami....

De annak örülök, hogy Neked használt a Norcolut :) Lehet csak az én szervezetem ilyen hülye, hogy nekem nem hat.

2015. jan. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!