Volt már valaki, akinek a Norcolut nem hozta meg?
Akkor lehet nem is olyan nagy gáz, hogy nem jött meg a Norcolut undormányos szintetikus utálattól? :)
Azt hiszem megfogadom a tanácsod. Valószínűleg végig csináltatna velem még egy Norcolut kúrát, amit nem akarnék még egyszer elviselni.
Amúgy most próbálkozom ilyenekkel, hogy gynex energy , E Vitamin, Wild Jam gyökér.
Az endokrinológus milyen gyógymódokat javasol amúgy?
Köszi hogy mellettem álltok!Most sokat számít!
Valószínű első körben elküld vérvételre, ahol kiderítik melyik hormonnal esetleg mi mással van a baj. Aztán ha ez kiderül ő már nagyon sok dolgot tud javasolni és nem minden esetben gyógyszeres kezelést. (vannak olyan tevékenységek, amik kedvezően befolyásolják pl. PCOS-t a mozgás és diéta). Szóval hidd el nem fogod megbánni, ha megkeresel egy endokrinológust!
Én voltam, aki többször sokat írt neked. Majd jelentkezz mit mondott a doki :-D
Okes,nogyogyi akkor kilove.Tudnal esetleg Bp-n javasolni endokrinologust?Koszi :-)
Minenkepp jelentkezek majd :-)
Közben beszéltem egy endokrinológussal, azt mondta, a Norcoluttal többet ártok magamnak, mint amennyit használ, mert szintetikus. Ezért döntöttem úgy, hogy nem nőgyógyászhoz megyek, hisz szervi bajom nincs.
Egyébként így utólag belegondolva...a nőgyógyászaink is lehetnének kicsit felelősség teljesebbek, nem? Meg sem nézetik a hormon szintünket, csak egyből Norcolut. Azt majd lesz valami....
De annak örülök, hogy Neked használt a Norcolut :) Lehet csak az én szervezetem ilyen hülye, hogy nekem nem hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!