Norcolut szedése után nem jött meg. Esetleg volt már ilyen valakinek? Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
16 napja hagytam abba a szedését.2016. júl. 10. 17:11
1/8 anonim válasza:
Nekem volt és kiderült azért nem jött meg mert terhes voltam. Csinálj tesztet.
2/8 A kérdező kommentje:
ohhh! Na ez meglepne ,mert nem régen derült ki,hogy a petevezetékeim nem átjárhatóak. Bár nagyon örülnék neki,csak kicsi rá az esély.
2016. júl. 10. 19:45
3/8 anonim válasza:
Nekem meg tul koran jott meg. :( 3nappal elobb szoval nemtudom szedjem e tovabb :( bocsi h ide irok, de latom tobben szednek norcolutot.
Ui.: baratnom szedte es neki 18.nap utan jott meg, aztan ujra 10napig várt kov. Honapban de terhes azota 19.hetes.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Ha közben megjön,akkor tudomásom szerint abba kell hagyni a szedését.
2016. júl. 11. 07:13
5/8 anonim válasza:
Ra ket napra jott meg.
Elobb ket nappal ahogy megszokott.
En cisztara kaptam. Es remeltem h nem rovidit a menzeszem mert ha a peteeresem 19.napon marad akkor eselytelen a beagyazados. Nade ez a Te kerdesed!
Remelem rendbe jossz. Meg mindig semmI??
6/8 anonim válasza:
Csak elszanoltam magam*
Majdnem tovabb szedtem utana lattam mica felirva
7/8 A kérdező kommentje:
Én teszteltem ,de sajnos negatív lett,ahogy sejtettem is :( Semmi jele annak hogy megjönne. Kértem időpontot a dokimhoz.
2016. júl. 11. 09:03
8/8 anonim válasza:
nekem 5 napra a befejezés után jött meg, és már én is paráztam, hogy nem fog megjönni ettől se, mert semmi nem utalt rá, aztán egyszer csak görcsölni kezdtem, és fél órára rá megjött. Gyengécske kis mensi, de nyálkahártyás, tehát a cél teljesül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!