Norcolut szedése mellett hormon labor?
Össze-vissza a ciklusom,10 napi Norcolut szedése után hormon labort írt fel az orvos.
A Norcolut hormongyógyszer,nem lesz így fals eredmény?
A norculuttól meg fog jönni, és a hormonlabort a a menses 1-3. és 21. napján kell megcsináltatni.
Tehát ha az első nap pl szombatra esik akkor hétfőn, a harmadik napon reggel veteted le.
Ez egy nagyon jó dolog, mert kiderülnek a progeszteron és egyéb bajok,ha vannak.
Nem lesz fals.
A norcolut úgy működik, hogy amíg szeded, fenntartja a progeszteron szintet, amikor abbahagyod, az hirtelen lecsökken, emiatt jön meg a menses. Innen indul az első vérvétel ciklus 3-5 napja között. Persze a 21.-ik napi vérvételnek csak akkor van értelme, ha nem abban a ciklusban nem szeded a gyógyszert.
Érdekes,mert írtam egy ilyen orvoskérdező oldalra,ő meg azt mondta,hogy elvileg befolyásolja a gyakorlatban annyira nem,de ő azt szokta javasolni hogy ne rögtön utána,hanem a köv.ciklusban menjenek
Ezzel csak az a baj,hogy félek a köv.cikulra már megint minden össze-vissza lesz.
Köszönöm a választ Neked is!
Hát ez az én problémám is,hogy valahol ezt olvasom amit te írtál Utolsó(orvostudakozós oldalon is) valahol meg azt,hogy menjek nyugodtan "annyira" nem befolyásolja..
15-20 e ft egy ilyen labor,és egy nőgyógyászati vizsgálat is,nem tudom mit csináljak..
Sajnos a norcolut azt a ciklust oldja meg a következőt nem.
Én nen szedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!