Meddő nőtársaim, ragadtatok már benn egy biztonságosnak vélt munkahelyen csak a meddőségetek miatt?
Már régóta érzem, hogy váltani szeretnék.
Elvileg lombikoznunk kellene, de én még mindig hiszem hogy természetes úton is jöhet a baba, csak várni kell rá.
Igazából nem is tanács miatt kérdezem, inkább csak érdekel hogy hányan vagytok még hasonló cipőben...
Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki hosszú évek után fél kilépni egy biztonságot nyújtó állóvíz jellegű cégből, csak a kockáztatás miatt mivel ugye ha a felmondási idő és a próbaidő között sikerül a baba akkor valószínűleg egyből kirúgnának.
(ugye próbaidő alatt nem védi semmi a friss kismamát)
Az eltitkolás nálam nem opció, mert hazudni nem csak nem tudok de nem is szeretnék titkot csinálni belőle, hogy próbálkozunk a babával.
Igazából csak szívesen meghallgatnám, hogy ti hogy vagytok ezzel a témával kapcsolatban?
Mertek vagy akár mertetek váltani?
Volt vagy van bennetek hasonló jellegű félelem?
Az én sztorim: tavaly nyáron kezdtük a lombikot, áprilisban kerültem új helyre ahol eleinte napi bejelentéssel voltam és úgy volt hogy augusztusban felvesznek, papírokat is megírtuk stb.. Eleinte nem mondtam el csak "nőgyógyászati műtétre" hivatkoztam de többször is kellett napot kérnem/cserélnem végül elmondtam hogy lombikra járok azért volt mindez,majd pár nap múlva közölték hogy nagyon sajnálják de nekik nem fér bele a táppénz stb...így elköszöntek tőlem.
Ősszel sikerült új munkahelyre mennem,ami igaz nem "mama barát" hely de nagyon megszerettem, fél évig volt próba idő,ez idő alatt is volt egy beültetésem ami után dolgoztam így nem lett belőle semmi.Majd a tavalyi után nagy bátorságot véve májusban jeleztem a főnökasszonynak hogy mi a helyzet, nagyok jól fogadta mondta is hogy szurkol és megtudjuk oldani.Így hogy megtudtam könnyebülni és nem kellett izgulnom ez miatt sem, sikerült is a 3.beültetésem és azóta itthon vagyok.
Szerintem ha ennyire nem akarsz még lombikra menni és nem szereted ahol vagy akkor válts helyet, gondolom fél évnél tovább máshol sem tart a próba idő.
Viszont ha mennél lombikra akkor tudsz igazolást kérni,azzal fél évig védve vagy hogy nem küldhetnek el(bár gondolom itt nincs rá nagy szükség) plusz azokat a napokat mikor ez miatt mész orvoshoz biztosítaniuk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!