Milyen inzulin eredményekkel biztonságos a teherbeesés?
Milyen inzulineredményekkel(egy órás, két órás) mondják az orvosok, hogy már biztonságos?
(IR-es vagyok, nemrég kezdtem a gyógyszeres kezelést, minden mást is tartok precízen!)
Neked milyen eredményekkel sikerült a teherbeesés?
Volt komplikáció terhességed alatt?
Terhesség alatt és után milyen inzulin értékeid lettek?
Nem tudom mennyi az érték, de 3 hónapnyi 3-as kezelés 8gyógyszer, diéta, sport) után biztonságos, persze utána is kell folytatni, gyógyit minimum 12. hétig.
Nekem volt komplikáció, de nem az inzulin miatt. Szerintem a metformin, diéta nagyjából tartása miatt (nem mozgok, mert veszélyeztetett vagyok, de nem az IR miatt) nem híztm sokat idáig.
Nálunk kismamáknak terhesség alatt nem nézik az inzulint, csak a cukrot, mint másoknak, csak hamarabb.
32 hetes km
3 hónap nálam nem volt elég. Most tartok fél évnél, de még messze a cél. Gratulálok a picihez, és hogy ilyen rövid idő alatt helyrejöttél!
A 3-as kezelést maradéktalaul tartom! Csak kíváncsi vagyok, más hogy élte ezt meg, milyen gyorsan javult. Persze, attól is függ, hogy ki-honnan indult :)
Kedves kérdező!
Én is fél éves kezelésnél tartok. Egyelőre nem volt újabb cukorterhelésem, hogy kiderüljön, változott e az inzulin. A prolaktinomat viszont rendberakta.
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg konkrét számadatot tudnál mondani kedves utolsó? Mennyi volt a terheléses inzulinod, amikor a doki áldását adta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!