Szerintetek mennyire biztonságos terhesen ezt bevennem ? (Fosfomycin)
sziasztok . Egy olyan kérdésem lenne hogy 14. hétnél tartok, laborvizsgálat eredményeképp a vizeletemben található volt némi baktérium.
Mikor ezt a háziorvos közölte velem mondta hogy menjek nődokihoz és ha szükséges ő ir ki rá gyógyszert .
Ezért mivel terhesgondozásra csak rá 2 hétre volt időpontom elmentem magánba megmutatni a laborvizsgálat eredményét.
Itt írt fel nekem az orvos Pimafucin hüvelykúpot , amit azóta már elszedtem . 2 doboz(6db) .
De alapvetően Sztkba járok terhesgondozásra . Ahol a nőgyógyász szintén irt fel gyógyszert aminek utánna nézve kicsit tanácstalan lettem. Fosfomycin Exeltis. Pedig én említettem neki hogy már szedtem erre gyógyszert de annyira sietett h kb megsem hallotta. Kiváltottam eztis de azis lehet hogy már nincs is semmi a vizeletemben, meg utánna nézve az utóbb felirt antibiotikum nem tudom lehet e hatással a terhességre .
Valaki esetleg használta terhesség alatt? vagy valami tanács . köszönöm .
egyébként sem nagyon voltak.
csak a labor mutatta ki. néha van némi hüvelyi folyás de semleges szín szoval igy igazabol nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!