A 10 hetben ugye nem mehetek fogat kihuzatni, betömni? Mikor biztonsagos mar? Hanyadik hétben?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 11:06
2/9 anonim válasza:
A rossz fog sokszor többet árt, mint a kezelés.
Ezt a fogorvosoddal kellene letisztázni, ő tudja, hogy mi az, amitől most megszabadíthat.
3/9 anonim válasza:
Pont 10 hetesen voltam. Bölcsességfog húzás dupla érzéstelenítővel
2hónapos a lányom.
4/9 anonim válasza:
Hát egy gyulladt foggal én egy éjszakát is nehezen bírok, nemhogy heteket. Nyilván megcsinálják.
5/9 anonim válasza:
Foghúzást a 3.trimeszterig vállal a szájsebészem.
6/9 anonim válasza:
Bár én kicsit később voltam, de dupla adag érzéstelenítővel tömték a fogam.
7/9 anonim válasza:
A fogorvosoddal beszélj,mond el, hogy kismama vagy. szülésig bármikor mehetsz fogat csináltatni, akár 10.hétben is
8/9 anonim válasza:
Mehetsz most is. Ha tudsz várni, a 12. hét után már kevésbé ártalmas bármi a magzatra. De a fogászatban a röntgenen kívül nem ártalmas semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!